Wie heeft een goeie tip om halskettingen te bewaren?

Ik heb zoveel kettingen, geen zilveren, maar die gekleurde.
Nu heb ik ze in een la liggen, maar als ik er dan een wil pakken, trek ik de helft mee, omdat ze dan in de knoop zitten.
Ik heb ze ook wel eens op een hangertje aan de muur gehad, maar dat was ook niet zo'n succes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een kapstokje hangen.. een hele leuke met een spiegeltje en 2 foto lijstjes.. Je kunt ze ook om een kledinghanger heen hangen.. Hang ze op kleur.. neemt weinig plek in Wat ook erg leuk is is om ze ergens om heen te hangen bijvoorbeeld een een lampje.. maar als je er veel hebt dan word het indd een rommeltje.. Wat ook erg leuk is is een grote droge tak zoeken.. een met veel zijtakjes.. hem dan in een leuk kleurtje spuiten en hem dan vast zetten in een potje( bijvoorbeeld met cement of gewoon vast zetten tussen een muur en een kastje.. of ophangen aan de muur.. Een soort paastak idee alleen dan met kettingen.. super leuk en ook nog decoratief. suc6!

Van yunomi.nl: "Sieraden kun je eenvoudig bewaren in een la, maar als je een groot aantal ringen, kettingen en oorbellen hebt word dit een stuk lastiger. Om dit probleem op te lossen kan men ondermeer een eenvoudig plasticbak bij de praxis of karwei kopen die eigenlijk voor de schroefjes en spijkers is bedoeld. Er zit een stevige deksel op en door de wandjes in de bank kunnen de oorbellen / kettingen en ringen eenvoudig worden gesorteerd. Een andere tip is om een soort houten plaat te maken met kleine spijkers waar je je kettingen aan kunt hangen of eventueel oorbellen en ringen. Zodat ze overzichtelijk hangen en makkelijk te pakken zijn."

Ik gebruik een kapstokje..eentje met haakjes en eentje met dopjes..

Ik heb een ladenkastje waarvan ik de laden heb verdeeld in langwerpige vakjes, doormiddel van passende stukjes hout(mijn man heeft ze op maat gezaagd en ik heb ze er in gelijmd). Werk perfect. Per vakje twee of een kettting. Het is kastje van ikea met 6 laadjes en het is al 3 verhuizingen meegegaan.

In doe-het-zelf zaken heb je van die hardboard platen met gaatjes waaraan je gereedschappen kunt hangen d.m.v. haakjes die je in die gaatjes kunt doen.Ken je die? Ik had hetzelfde probleem.Heb zo`n plaat met haakjes gekocht (of haal hem uit de gereedschapschuur) geef hem een passend kleurtje en hij staat nog leuk aan de muur van je slaapkamer ook.

Wat ook handig is enkele haken (die eigenlijk dienen om jassen aan te hangen) aan de binnenkant van je kledingkast bevestigen. Zo heb je onmiddellijk een overzicht, en kun je alles bv. per kleur, lengte, rangschikken.

Bij mij hangen ze aan een soort boompje met verschillende takken. Dit heb ik een paar jaar geleden bij Ikea gekocht. Staat leuk en is lekker overzichtelijk.

een bordt met gaatjes erin of haakjes erop die je leuk ergens tegen aan kan zetten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100