24 uur stinkend rijk of 24 uur straat arm waar kies u voor

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Liever 24 uur straatarm. Als je 24 uur stinkend rijk bent, moet je dat weer afstaan. En dan bestaat de kans dat je daarna ontevreden bent. Als je 24 uur straatarm bent geweest, dan ga je nog meer waarderen wat je allemaal hebt.

24 uur straat arm, dan weet je ook weer hoe het is om niets te hebben. En daarna kan het alleen maar beter worden.

ik denk dat de eerste impuls zou zijn om 24 uur stinkend rijk te zijn. Maar wat levert jeuiteindelijk het meeste op? Dat is dus wel 24 uur arm volgens mij. Je wordt eigenlijk met je neus op de feiten gedrukt. Daarmee bedoel ik dat een groot deel van de wereldbevolking straatarm is. Wij hebben hier een hoop (ook onnodige) weelde. Dus 24 uur straatarm levert persoonlijke rijkdom, en dat is ook wat waard.

Stinkend rijk, dat is veel moeilijker om te worden en je kan er meer aan hebben na die 24 uur ;).

Ik zeg stinkend rijk, en daar kun je ook een hoop goede dingen mee doen!

Stinkend rijk,want straatarm ben ik al een keer geweest. maar ken nog mensen genoeg die het zijn,dus zou die 24 uur wel nodig hebben ,om wat te verdelen.

Straatarm heb ik al gehad toen ik een kind was, dus mag ik nu stinkend rijk kiezen? En mag ik ook houden wat ik in die 24 uur aanschaf? Iedereen hier schijnt ervan uit te gaan dat goede werken in die tijd gedaan ná die 24 uur in stand blijven dus zou je ook mogen veronderstellen dat goede werken aan jezelf gedaan óók in stand blijven. Zo ja, moet ik gaan bedenken aan wie ik wat geef en wat ik zelf wil hebben. Zo nee, jongens/meisjes houd maar op met al jullie altruïstische plannenmakerij.

Er van uitgaande dat ik het die dag het uitgegeven geld mag behouden, toch maar rijk. Ik ga iedereen die ik ken en die wat extra support kan gebruiken helpen! Stort geld op de rekeningen van een aantal goede doelen enz. Persoonlijk zou ik geen interesse hebben, ik word niet gelukkiger door het hebben van meer geld. Maar ik zou het wel fijn vinden andere mensen ermee te helpen!

ik zou voor stinkend rijk kiezen, en alles net zolang weg geven tot ik weer arm ben. het leuke van dingen aan mensen geven is dat ze dan ook wel wat terug geven. its the thought that counts, en wie goed doet goed ontmoet.')

24 uur stinkend rijk natuurlijk bijna geheel die 24 uur besteden aan het kopen van goud en diamanten op jouw naam zetten. Zodat je na die 24 uur nog stinkend rijk bent ;) ow ja en een "uurtje" goeie doelen rijk maken he ik ben ook de kwaadste niet

ik zou voor 12 stinkend rijk 12 straat arm kiezen. Als dat mogelijk was. Anders koos ik tog voor 24 stinkend rijk. ? Waarom als ik nou 24 uur straat arm had gekozen. Dan ben je tog al bij stinkendafvalcontainers rond aan het zwerven om te overleven. Of niet. Dus daarom kies ik voor 24uur stinkend rijk. Dan kan je tog alles doen wat je wilt. Alleen het stinkt een beetje...

straatarm ben ik op dit moment. dus 24 uur stinkend rijk kan me mooi van mijn schulden afhelpen. reken maar dat ik de hele dag alles in 1x aan het afbetalen ben. en ook al is de rijkdom na 24 uur voorbij, dan ben ik wel schuldenvrij en kan eindelijk weer ademhalen. dan voel ik me pas stinkend rijk.

Doe mij maar straatarm, als ik de dag erna maar weer gewoon bij m'n miljoenen kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100