Kan je bruikbare zaken in huis nog kwijt via internet of is dat verloren moeite ?

Ik denk dan aan koelkast, diepvriezer, zetel, stoelen, glazen, enzovoort ... daarom niet van veel waarde maar nog te goed om zomaar weg te doen en niet kapot.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles is te verkopen,gewoon op marktplaats zetten ,en de computer doet het werk voor jou,24 uur per dag.

je kan ze op marktplaats zetten, of op gratisoptehalen.nl. net of je er geld voor wilt of niet. Toegevoegd na 10 seconden: sorry: Gratisaftehalen.nl

Ja, er zijn genoeg mensen die deze spullen nodig hebben, maar geen geld hebben om het nieuw te kopen!!

Op marktplaats zetten is altijd mogelijk. Als je je die moeite wil besparen zou je ook contact op kunnen nemen met een instelling in je omgeving waar mensen wonen (gehandicaptenzorg, psychiatrie) en vragen of ze er baat bij hebben. Deze mensen hebben weinig geld (leven van een lage uitkering) om dit soort artikelen (ineens) te kopen als ze bijvoorbeeld (begeleid) zelfstandig gaan wonen na (klinische) opname.

Je kunt ook en kringloopbedrijf je spullen laten ophalen, en zo help je andere mensen ook weer die het niet zo breed hebben.

Echt wel! Heb mijn hele inboedel, tot kopjes e.d toe, zowat verkocht via internet.. je wilt niet weten hoevaak ik iets via internet kwijt raak.. ik verkoop, en koop, alles wat los en vast zit..weinig of geen waarde is niet belangrijk.. en al wat dan overblijft gaat mee naar de rommelmarkt of aan goede doelen gegeven..

Dit is de vraag waarmee ik ooit begonnen ben hier op GV en met behulp van de antwoorden ben ik vooral via Marktplaats (bijna) alles kwijtgeraakt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100