Heb je nog een leuke/wijze/opbeurende uitspraak/citaten?

Van een bekend persoon of gewoon zelf bedacht?
Lijkt me welleens leuk om al die citaten bij elkaar te hebben!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vertrouw op God maar zet wel je fiets op slot Leef vandaag want niemand heeft je morgen beloofd. Als het geluk niet bij je aanklopt, moet je een deur plaatsen

Het is beter te sterven op je voeten dan te leven op je knieen Emiliano Zapata

Een fatsoenlijk mens beledigt mij niet, een onfatsoenlijk mens kan mij niet beledigen.

Als er iemand is die jou mag beminnen dan ben jij dat zelf wel

'Alles is winst'. Wat zoveel wil zeggen als: Wat je ook meemaakt in je leven, uiteindelijk zal het altijd een ervaring voor jou zijn waar je iets van leert. Alles is dus winst, hoe ellendig, verdrietig en rot het op het moment zelf ook is. Soms kom je er vrij snel achter wat je winst is geweest, soms kom je er pas na een half leven achter. Deze uitspraak is overigens van Jos Brink. Ik heb hem goed gekend en mis hem nog regelmatig. Een wijs mens!

Een citaat dat ook betrekking heeft op deze website: Er is geen vraag zo moeilijk om te beantwoorden als eentje waarvan het antwoord voor de hand ligt. -- George Bernard Shaw

Neem mensen zoals ze zijn, niet zoals je ze graag hebben wilt....van mijn moeder

Geld moet rollen, het liefst mijn kant op. In het leven geldt: Gaan we door of slaan we af? Maar voor de meesten geldt: Slaan we door of gaan we af? Als blikken konden doden, hadden ze er vast geen erwten ingedaan. De dood is òòk niet goedkoop; Het kost je je leven! Op de Zuidpool kennen ze twee seizoenen; winter en hartje winter. Beter 1 kogel in je hand dan 10 in je rug. Iedere dag dronken is ook een geregeld leven. Het huwelijk kent 3 ringen: De verlovingsring, de huwelijksring en de TEring! (Zo, nu kan 'ie wel weer effe)

Immer wenn du denkst es geht nicht mehr komt von irgendwo ein lichtlein her...

MIsschien moet je eens op de volgende site kijken. Ik heb me er net een uurtje enorm geamuseerd...

Bronnen:
http://www.citaten.net/home.asp

Tel wat je hebt, niet wat je mist

Wat vandaag onmogelijk lijkt, is morgen alweer verleden tijd

Wie over een balk kan springen, hoeft niet over een strootje te struikelen!!

Beter een gat in je sok, dan andersom

Reken op wonderen!

-Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren. -Van geld dat we niet hebben kopen we dingen die we niet nodig hebben om indruk te maken op mensen die we niet mogen. -Drinken halveert je leven maar je ziet dubbel zo veel.

Citaat van een hoogleraar: De Mexicaanse griep is geen reden om afwezig te zijn, het risico dat je hem oploopt is te groot.

Deze slaat ook op deze site: Een gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden. Van mijn moeder, maar is misschien meer een spreekwoord (maar wel heel waar) Help nu uzelf zo helpe u God., maw als je zelf geen actie onderneemt doet God ook niets voor je.

Geluk is niet proberen te krijgen wat je wilt, maar te willen wat je krijgt.

gekken kunnen meer vragen dan wijzen kunnen beantwoorden

Doe wat je denkt dat goed is

Het licht springt op rood en het licht springt op groen,in Almelo is altijd wat te doen. Herman Finkers

- Leef vandaag, niet morgen. Morgen is het weer vandaag. - Een overdrijving is een waarheid die haar geduld heeft verloren. - Onder druk wordt alles plat.

Never argue with fools, they will take you down to their level and beat you on expericence! Ludwig Witgenstein I don't know why we are here, but I am fairly certain it is not to enjoy ourselves G.W. Leibniz We live in the best of all possible worlds Socrates The unexamined life is not worth living Gone Baby Gone(2007) Everyone Wants The Truth... Until They Find It Toegevoegd na 1 minuut: Mijn persoonlijke: Oliver Wendell Holmes, Jr 1841-1935 The right to swing my fist ends where the other man's nose begins.

Kun je rekenen! Reken er dan niet op Wat gij niet wilt dat u geschiedt Doe dat ook een ander niet Spreek zoveel mogelijk de waarheid, anders moet je zoveel onthouden Oprecht is echt Wees trouw aan jezelf Als je positief in het leven staat, weet ik zeker dat het met je humeur ook beter gaat

Een smile is een goede style! Maar het rijmen loopt niet zo lekker. Zelf bedacht! © Ga je er een boekje van maken? (Nieuwsgierig)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100