Waarom als ze iets waar hebben genomen de beelden, foto's vaak vaag zijn?

Zoals, Geesten, UFO's, Bigfoot e.a.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat er niets waar is genomen. Al die filmpjes zijn nep. De effecten zijn erin gemonteerd en met opzet vaag gemaakt, anders zou je meteen zien hoe de voorwerpen erin waren geplakt.

Vrijwel alle foto's zijn of bedrog of er is wel een verklaring voor. Blijven altijd nog wel foto's over die niet goed te verklaren zijn, maar ook deze zijn altijd vaag. Foto's van geesten heb ik nog nooit gezien, uitgaande dat geesten bestaan, geesten zijn energieen, en daar kan een gewoon fototoestel niets mee. Pas als we gaan begrijpen over welke energie het gaat ,zouden we misschien een fototoestel kunnen ontwikkelen die het kan opnemen. Daar zijn we nog ver van verwijderd.

Inderdaad, omdat het nep is! Zoek maar eens info op over james Randi. Is heel ontnuchterend!

Sommige foto's/beelden zijn nep. De andere foto's/beelden waarop iets onwerkelijk te zien is zijn vaag, omdat het onwerkelijk is. Als dit niet vaag is, dan is het te verklaren. Dus omdat het niet te verklaren is, kun je erin zien wat je maar wilt. Neemt niet weg dat alle foto's nep zijn. Een foto met een vage stip kan best een ufo zijn. Tot iemand een bewijsstuk heeft dat dit niet zo is!

Omdat het met een haarscherpe, heldere foto ten eerste te makkelijk zou zijn om details te zien die de foto onmiskenbaar onderuit halen, en ten tweede je natuurlijk wel de indruk moet wekken dat het even vlug vlug onvoorbereid is gefotografeerd / gefilmd omdat het verschijnsel je overviel ; zolang er nog geen enkel bewijs is hoe dan ook voor het bestaan van dergelijke verschijnselen, kun je een beetje lastig een goede studio-opname maken. Bovendien zijn vage opnames en details voor de fantasierijke mens die overal verbanden in ziet (zo zitten we nu eenmaal in elkaar) nog extra voedingsbodem voor speculatie en interpretatie. In kringen waar de foto's in de regel bewonderend en met oprechte verbazing worden aanschouwd is dat zeker een pré.

Als er UFO's en geesten e.d.bestaan zouden er ook wel fisieke delen van zijn achtergebleven.Van geesten natuurlijk niet,want die hebben geen lichamen. Er zijn wel mensen met maat 56 maar om die nu Bigfoots te noemen... Conclusie allemaal nep!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100