Mag dit in een vliegtuig?

Ik ga naar turkije over 3 weken en neem mijn mp3,dsi en iphone mee(voor de spelletjes)Mag ik deze 3 dingen gebruiken in het vliegtuig?

ps:ja met de iphone zet ik de vliegtuig modes aan maar dan nog mag ik al die 3 dinge gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Meenemen mag, maar eigenlijk mag de vliegmodus ook niet. Het gene dat je gebruikt, mag echt geen verbinding hebben tijdens er vliegen.

Tijdens het opstijgen en landen moeten ze helemaal uit zijn. Tijdens de vlucht zelf mag je ze gebruiken, maar dan moeten ze wel in vliegtuigmodus zijn.

Tijdens het opstijgen en landen mort alle electrische apparatuur uitgeschakeld zijn. Daartussenin mag het wel. Maar je iPhone inderdaad wel op vliegtuigmodus zetten.

Ik heb het met mijn HTC gehad, hij moest uit. Terwijl ik nog zei van kijk: bluetooth staat uit, wifi staat uit, en liet zelfs mijn simkaart zien dat ik eruit had gehaald, en toch moest ie HELEMAAL uit, bij het opstijgen, tijdens de vlucht en landing. Moest gewoon uit punt.

Het verschilt per maatschappc of je je mobiel aan mag hebben. Bij Transavia mag het bijvoorbeeld niet en bij de KLM weer wel.

Mp3 mag. Ik ben naar Londen gevlogen en heb ook gewoon mp3 ingehad. Ds denk ik dat het ook wel mag.

in grote vliegtuigen mag je alle elektronische apparaten gebruiken tijdens de vlucht dus niet tijdens het stijgen en lande. in kleine vliegtuigen krijg je je geen toestemming van de hostessen om je elektronische apparaten aan te zetten ik denk dat je met een kleine vliegtuig naar Turkije zal vliegen, maar dit hangt natuurlijk ook van je vliegtuigmaatschappij af

Elektronische apparatuur met een antenne wordt niet toegestaan,vanaf het moment dat u aan boord stapt en tijdens de vlucht omdat het de communicatie kan verstoren in de cockpit. Elektronische apparatuur zonder antenne,zoals cd/dvd/mp3 spelers,laptops of electronic games mogen gebruikt worden tijdens de vlucht en tijdens de grondstop.

Bronnen:
http://www.klm.com/travel/aw_nl/index.htm?...

je mag wel op je mp3 en volgensmij ook op de ds maar ik denk niet dat je op je iphone mag.

iphone moet uit want dat zend alsnog frequenties uit maar de andere 2 niet zolang je dsi maar geen wifi verbinding probeert te maken Ps: k ben een turk en zorg dat ze niet gestolen worden xD

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100