Wat zijn goede argumenten tegen extra financiële steun voor Griekenland?

Ik schrijf een betoog en wil zoveel mogelijk aspecten bekijken, misschien weten hier nog mensen argumenten waar ik niet aan gedacht heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat wij na ons pensioen ook nog een paar jaar in leven mogen zijn en niet moeten werken tot de dood.

Dat de deugd gestraft wordt. Wij hebben de boel redelijk netjes op orde, mede dankzij allerlei niet altijd even populaire maatregelen die hier al ingevoerd zijn. Griekenland is leuk blijven leven. Ik hoorde pas iemand op TV die hoogst verontwaardigd was, hij werkte immers al 20 uur per week, er moest toch niet verwacht worden dat dat meer zou worden.... Kortom: Als ik maar enigszins het idee heb dat ze zelf ook een beetje hun best gaan doen zou ik er iets meer vrede mee hebben, maar als ik dan deze berichten lees: Griekse politici willen meer salaris: http://www.telegraaf.nl/binnenland/9748154/__Griekse_politici_niet_zuinig__.html Aanleg formule 1 ciruit: http://www.ad.nl/ad/nl/1020/Formule-1/article/detail/2431269/2011/05/11/Griekenland-trekt-94-miljoen-uit-voor-aanleg-F1-circuit.dhtml?redirected Ja, dan denk ik: Zorg zelf maar voor je financiën.

Ze hebben fraude gepleegd en het lot van Griekenland lijkt getekend , de financiële steun is alleen maar uitstelgedrag van de problematiek. De euro zal het uiteindelijk toch niet overleven met zuid Europa erbij sinds de gebieden te veel verschillen qua monetaire ontwikkeling. Verder worden investeerders niet gestraft voor risicovolle beleggingen dat alleen maar meer risicovol beleggen stimuleerd.

In Griekenland met 50 met pensioen, vertelde een griekse ambtenaar in een docu p tv. En echt niet langer doorwerken, hoe verzin je het? Dat is dus een regel die gelijkgetrokken kan worden met ons. Werken tot 65/67. De giga-schuld nu is al zo onvoorstelbaar hoog dat het nimmer terugbetaald kan worden. Dan toch niet NOG meer gaan geven? Hoe meer er nu gegeven wordt, hoe meer er kwijtgescholden moet worden = niet terugkrijgen. Dus meer landen voor een nog hoger bedrag de pineut.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100