vraag over epileren (zie beschrijving)

ik heb een vraag over epileren en een epileer apparaat.
Hier komen de vragen
- ik zou alleen mijn benen willen doen, en doet dat echt zo veel pijn?
- moet ik dan perse zo een van braun kopen van over de 100,- ? ( ik heb er namelijk een van philips gezien die 25,- was en een 9,5 scoorde.)
- wat is uw ervaring met epileren?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Welk apparaat je kiest maakt niet zo heel veel uit. Het doet de eerste paar keer wel pijn, maar dat wordt steeds minder. Zorg dat de haren niet al te lang zijn, dat scheelt een heleboel, succes .

Op een gegeven moment doet het minder pijn. Ik begon vrijwel direct al te wennen aan het gevoel. Je kan de pijn ook verminderen door er bijv. eerst.een coolpach op te leggen, of na het epileren. Dit werkt ook goed. Je moet alleen niet bang zijn dat het heel veel pijn gaat doen. Hoe voorzichtiger je bent, hoe pijnlijker het dan vaak overkomt. Welk apparaat je gebruikt maakt niet veel uit. Als dat ene apparaat beoordeeld is met een 9.5 is dat prima. Maar vergeet niet dat elk persoon verschillend is en er ook daarom zoveel apparaten zijn. Voor die 25euro is het zeker de moeite waard om het uit te proberen!

Nee hoor Snoepje, het doet geen pijn, je voelt alleen een een soort "prikje" als er een haarje wordt weggehaald, het is even wennen, maar pijn, nee. Verder is Philips een prima merk, dus voor die € 25,-- zou ik daarvoor gaan. Vergeet niet na het epileren je benen in te smeren met bodylotion, dit voorkomt dat je haartjes gaan ingroeien. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100