Leuke plekken in Londen?

Zoals; winkels, musea's etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als winkel is Harolds wel een aanrader. Verder zou ik je de volgende bezienswaardigheden aanraden: Big Ben, Westminster, Tower Bridge enz. Ook is het erg leuk om in de London Eye te gaan!

Starbucks Coffee Co! Verder urban outfitters, rivers island, Next, en andere leuke merk winkels. Dan gewoon nog madam tussauds. Veel plezier! Ga er volgende week weer heen :) Toegevoegd na 1 minuut: En als je echt City of London bedoeld, dan inderdaad London eye, enz. :)

De ruzenrat en towerbrig en het diere park en de speelgoedwinkel

Koop Rough Guide City Trip Londen.

Wat je leuk vindt hang natuurlijk heel erg van de persoon af, hieronder wat dingen die ik zelf leuk vond. Als museum in London is het British museum (heel groot) een aanrader, maar ook de Tower of London (kroonjuwelen), en de Tower bridge (inclusief machinekamers van deze “stoombrug”). Voor mensen met een interesse in financiën is het geld museum van de Bank of England ook erg leuk. Als kerk is Westminster abbey (graf van o.a. Newton en Darwin, trouwlocatie van William en Kate) de moeite waard en natuurlijk St Pauls cathedral, daar kan je met de trap omhoog naar de beroemde fluistergalerij. Vergeet als je daar bent ook zeker niet een biertje te pakken in een lokale pub, fish and chips te eten, en ’s avonds een keertje naar een grote musical in West End (goedkopere kaartjes te koop op Leicester Square) te gaan. Veel plezier in London

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100