als je je schaamhaar scheert/harst/etc. hoe moet je het daarna dan het beste verzorgen?

ik bedoel, dat je niet allemaal van die pijnlijke 'puistjes' jeuk en stoppels krijgt. dat kan ik namelijk niet goed hebben.

nog een vraag, op welke manier kan je het beste je schaamhaar verwijderen? zonder dan je nog allemaal van die zwarte puntjes (hele korte haartjes) boven de huid ziet want dat vind ik persoonlijk niet zo mooi, ook vind ik het vervelend dat bij het scheren dan de haartjes niet 100% afgeschoren worden, dan voel je ze nog en dat vind ik niet fijn.

vast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor het minder jeuken als je je schaamhaar scheert kan je het beste elke keer een nieuw scheermesje gebruiken

Als je niet van die zwarte puntjes wilt na het scheren kun je je beter laten harsen. Ook wil eem goed scherp mesje wel helpen. Dit zorgt er in ieder geval voor dat je je huid niet zo beschadigd. Je schaamhaar staat alle kanten op en de haartjes daar zijn erg dik. Scheer je dit kan dit echt gaan irriteren. Vooral de eerste dag en al helemaal als je geen goed mesje of verzorgende schuim hebt. Wil je je liever niet laten harsen dan adviseer ik je om tea tree crème na het scheren erop te doen. Hier zit aloë vera in en verzacht echt de huid. Wil je het harsen dan zou ik dit laten doen bij een schoonheidsspecialist. Als je dit prettig vind natuurlijk! Maar zij zijn wel wat gewend hoor. Wil je het toch zelf doen dan van tevoren goed ontvetten met talkpoeder. Zo blijven de haartjes beter aan de hars plakken. Zorgen dat de haartjes niet te kort en ook niet te lang zijn. Huid goed strak trekken en trekken in de richting van de haargroei. Let op dit verschilt op sommige plaatsen. Daarna met olie waar niks van parfum inzit de plak van de hars weghalen en een natte lap gedrenkt in melk er op laten liggen. Dit helpt tegen de irritatie, kun je ook na het scheren gebruiken. Succes Toegevoegd na 2 minuten: Oh nog een tip voor het scheren. Scheer met de haargroeirichting mee. Ertegen in zorgt bij vooral een gevoelige huid voor irritatie. Toegevoegd na 6 minuten: Ben ik weer! Zwitsal talkpoeder en babyolie zijn heel erg geschikt voor bij het harsen.

Bronnen:
schoonheidsspecialist

Wat je ook kan proberen is scheren met een zachte crème ,dit kan alleen met korte stoppels ,evt ook testen niet onder warme douche scheren ,huid staat open ,dus gevoeliger bij warmte

Scheer eerst met de haarrichting mee, daarna tegen de haarrichting in en trek de huid daarbij goed strak, gebruik scheerschuim en na het afdrogen eventueel een klein beetje talkpoeder..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100