Waarom denken mensen nooit na als ze een kind krijgen dat ze deze ook de dood geven?

Je bent ongelukkiger als je iets krijgt en het afgepakt wordt dan dat je het nooit gehad hebt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat een onnozele vraag! Het leven is iets moois, dat je iedereen mag gunnen, het is niet onrechtvaardig, IEDEREEN gaat dood!!! Sommige wat eerder helaas, maar iedereen moet eraan geloven.

De dood bestaat alleen omdat het leven bestaat. Het leven houdt ook de dood in. Maar in de meeste gevallen zit er voor de dood een leven vol mooie en minder mooie dingen. Er zijn geen garanties, je kunt iemand niet volledig behoeden voor pijn, teleurstellingen, en nee, ook niet voor de dood. Dat is nu eenmaal zo. Maar - vreemde vergelijking misschien, maar toch - koop je weleens een bos bloemen? En zo ja: waarom dan? Want als je jouw redenatie volgt, is dat zonde, die bloemen gaan dood, en dat doodgaan zou dan het genieten intussen overstemmen. De dood hóórt bij het leven. De kunst is van die periode voor de dood te genieten, mèt alle ups & downs die bij het leven horen. Kun je je echt niet losmaken van deze gedachtes, dan zou ik je adviseren eens met je huisarts te praten of het zinvol is om hulp te zoeken.

Waarom wel. Je moet eruit halen wat erin Zit. Het hoort gewoon bij het leven ! Je moet juist over de leuke dingen denken en niet over de dood!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100