welke kleding doe ik aan naar sollicitatiegesprek stewardess?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo Mandy, Kies voor een net pakje. Rokje met colbert of pantalon met colbert. Een mooie blouse eronder. Draag schoenen met een klein hakje en zorg dat ze gepoetst zijn. Je haar netjes opgestoken. Verzorgde make-up. Mandy,succes! Voor meer info: mail me via info@opleidingstewardess.nl Groetjes, Nicole

Bronnen:
http://www.opleidingstewardess.nl/blog/
www.opleidingstewardess.nl
www.werkenalstewardess.nl

Ik denk dat een mantelpakje heel geschikt zou zijn, denk maar aan wat een stewardess doorgaans draagt maar maak dan een vertaalslag naar hedendaagse mode. Verder word uiterlijke verzorging in dit beroep hoog aangeslagen. Dus denk erom dat je je haren geknipt en gekapt hebt en je nagels goed verzorgd voor de dag laat komen. Gebruik subtiele make-up. Succes!

In 'n rok tot net even onder de knie . In de kleur van de bewuste Maatschappij .

Een beetje hip en vlot maar toch netjes. Broek, laarzen, t-shirt met bijpassend blousje en brede riem. En zorg inderdaad dat je uiterlijk tot in de puntjes verzorgd is, met niet te overdadige make-up.

Net verzorgd, wat bij je leeftijd past. Een mantelpakje als je 18 bent is dus belachelijk. Wat ze eigenlijk willen weten of je confectiemaat t/m 36 hebt. Show dat. Maar conservatief. Van boven niet laag, van onder niet hoog. Geen piercings en geen tattoos op armen & benen. Geen lang oorbellen. Geen blingbling. Heb je lang haar, doe t in een staart, subtiel met beetje make-up. Schoenen, met kleine hak. Laat je Ugs thuis. Ga een middag naar winkelcentrum Amstelveen en observeer 20-30 jarige vrouwen. Succes!

Je moet aandoen waar jij je prettig in voelt, mits het er wel een beetje netjes en verzorg uitziet. Wanneer jij kleding aandoet waar je je niet prettig in voelt en je niet weet wat voor houding je jezelf moet geven door de kleding zal dat ook zo overkomen op de ander.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100