Even terug in de tijd....naar welk moment zou jij wel even terugwillen ?

http://www.jenneken.nl/bekijk/hoofdindex.htm

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naar het moment voordat ik hoorde dat mijn zoon was verongelukt..toen was alles nog "normaal"...

Weer naar de basisschool. Lekker jong en onbezonnen. Niets aan je hoofd. Geen pubergedrag.

12 t/m 17, de overweldiging van het ontdekken :) Toegevoegd na 2 minuten: Ook al bestond ik toen nog niet, 22 zijn rond 1969 lijkt me ook mooi om eens meegemaakt te hebben. De enorme bewustzijnsverandering die in dat jaar zo'n beetje tot een hoogtepunt kwam. Prachtig lijkt me dat. Mooiere tijd dan nu lijkt me ;)

Twee seconden voor ik deze vraag beantwoord: ik kom dan vanzelf in een timeloop terecht als ik steeds terugreis en leef in feite oneindig!

ik zou wel naar mijn vorige leven terug willen

Het (droom)moment dat ik had als 17-jarige! Eindelijk kon ik mijn door hard werken verdiende spaarcentjes besteden aan de aanschaf van een echte HARLEY DAVIDSON!

Naar de tijd, waarin Nederland Europees Kampioen werd (voetbal)

Naar de vorige eeuw en dan ongeveer 10 jaar terug. Leuke tijd gehad die voor herhalingen vatbaar is.

m'n vakantie op de malediven!:D

Over 20 jaar zal ik graag even terug willen naar hetn hier en nu .Ik ben nu in de tot nu toe gelukkigste periode in mijn leven.De kinderen hebben hun weg gevonden en mijn man en ik zijn gezellig over en we vinden het heerlijk.

Mijn vakantie op Formentera een aantal jaar geleden. 3 weken heerlijk vakantie gevierd! Geweldig!!!

Ik zou terug willen naar het moment toen mijn kinderen net waren geboren, de eerste weken daarna, ze waren zwaar, maar tegelijkertijd zo vol ontroering omdat zo'n klein wezentje nu bij mij hoorde en van mij afhankelijk was. Ik wist nog niets van alles wat komen ging, maar kon nog helemaal genieten van het feit dat wij er gewoon samen waren en dat ik niets anders hoefde dan voeden, verzorgen en er naar ze kijken (natuurlijk had ik wel geluk, het waren geen huilbaby's, dus ik kon er van genieten). Het was mooi en puur en ik vond het heerlijk.

Ik zou terug willen naar 27 mei 2005. Dit is de dag voordat ik door een ongeluk mijn been verloor. Ik zou nog 1 keer heerlijk op de dansvloer uit mijn dak willen gaan. En als het mogelijk zou zijn natuurlijk de volgende dag andere beslissingen nemen zodat het hele ongeluk nooit plaats zou vinden.

Ik zou het afgelopen jaar over willen doen, het was te gek.. en ik zou echt een keer op een voc-schip willen varen!

Mijn onbezorgde jeugd tot een jaar of 11-12, waar ik nog geen keuzes hoefde te maken, geen zorgen had, waar ik me veilig voelde. En toch bewust genoeg was om te beseffen dat ik gelukkig ben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100