Is er op je iphone een app waar ik betaalde apps gratis kan krijgen?heb namelijk zoiets gehoord?

Ik weet dat je op de htc een black market hebt,dacht misschien is die er ook voor de iphone.....?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee. Dit kan niet gemakkelijk via een app. Wel kan je de iPhone jailbreaken. Dan kan je de betaalde Apps wel gratis downloaden, maar dan vervalt je garantie bij Apple.

Nee, zo'n app is er niet. Het is alleen mogelijk met jailbreak om betaalde dingen gratis te krijgen.

Via Pandorabox. Een aanbiedingen site voor apps. Hier houden ze bij welke betaalde apps met korting of gratis worden aangeboden.

Zo'n app is er, je moet hem wel ff jailbreaken en dan kan je installous er op zetten. Google maar

FreeAppADay, FAAD, daar kan je Apps zien die afgeprijsd zijn of gratis.

En wat die garantie betreft, heb nog niet gehoord dat een reparatie om die reden is gewijgerd. Maar dat mogen ze wel idd. Meestal is echter eerst wel originele software er op te zetten voor het aanbieden voor garantie

Wil je het stappenplan? Kijk welke versie je hebt staan en zoek met welk programmatje je hem moet jailbreaken Zodra je dat gedaan hebt moet je naar cydia -> manage -> sources en daar de source van installous toevoegen( die moet je wel ff googlen) zodra je de source heb gedownload ga je in de source installous zoeken en instaleren zodra je dat gedaan heb kan je cydia afsluiten en staat hij als een app op je springboard ( mocht dit niet zo zijn ff opnieuw opstarten je telefoon) Snap je het nog steeds niet of je wilt meer info kijk op iphoneclub.nl/forum

Ja dat kan,met een jailbreak, google maar! Maar ben je arm ofzo? Kom op zeg, je gaat toch ook geen spelletjes stelen uit de winkel?! En zo duur zijn die apps niet!

Op de iPhone heb je Installous dit gaat via jailbreak en dan kan je gratis bijna alles van de App Store downloaden. Als je jailbreak doet dan vervalt de garantie maar je kan het gewoon herstellen in iTunes en jailbreak is weg. Je kan ook gratis apps die betaald zijn legaal maar dat werkt weer anders, stel je buurman heeft ook iPhone en hij koopt de applicatie doodle jump, als hij dan op zijn iTunes account inlogt op jou iPhone kan je die applicatie nog een keer downloaden gratis. Voor updates heb je dan wel weer zijn iTunes account nodig.

Nee, je kan hem jailbreaken maar dit is illegaal en dan b je kans op schade aan de ipod,

Gratis betaalde Apps krijgen is diefstal en zielig, de Apps in de App Store zijn namelijk heel erg goedkoop!!! Als je wil dat men mooie programma's blijft maken, moet je er gewoon voor betalen!

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100