Zometeen afrijden voor de 3e keer ben erg zenuwachtig iemand nog tips??

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeg tegen de examinator dat je heel zenuwachtig bent. Wellicht is wat druivensuiker opgelost in water goed voor de concentratie of een kleintje red bull. Verder moet je uitgaan van wat je kan! Als je op examen mag(!)kan je autorijden... dus je skills zijn goed!

Probeer eens Passiflora Extra Sterk van A Vogel. Wordt je rustig van en is niet verslavend ofzo. Kijk maar eens op de link. En suc6 met je examen ;)

Bronnen:
http://www.avogel.nl/webwinkel/producten/p...

een banaan eten deed mijn dochter ook probeer te letten op je ademhaling neus in mond uit als daar op let word je ook rustiger van en zeggen tegen je examinator

!.Probeer een beetje op je ademhaling te letten. Als je paniek voelt, adem goed in en probeer door een beetje getuite lippen langzaam adem uit te ademen (een beetje tegendruk geven). Als je je hier op concentreert, wordt je lichaam weer rustig en gaat van de paniek stand af Doe dit vooral als je op je beurt wacht bij het CBR. tijdens het examen zelf zou ook goed zijn, maar waarschijnlijk vergt het rijden al al je concentratie op. 2. Vertel je zelf datje het gaat halen. Je slaagt alleen als je er ook in geloofd! Heel veel succes, en: 3 maal is scheepsrecht!

Metoprolol wordt door de huisarts vaak voorgeschreven in dit soort situaties.(betablokker) Als je haast hebt kan je arts het recept mailen naar je apotheek en kun je het misschien nog op tijd innemen.

Als je dit medicijn een keertje neemt slaag je zeker. Maar wel een keer he. Oxazepam Het is een direct werkend kalmeringsmiddel en helpt gevoelens van angst en spanning te verminderen. Het werkt tevens anti-convulsief. De piek in werkzaamheid wordt bereikt na circa 3 uur, en het middel werkt tot circa 6 uur na inname. Tabletten van 10 en 50 mg zijn verkrijgbaar. De tabletten van 50 mg worden niet snel door een arts voorgeschreven aangezien deze vrij sterk zijn. Oxazepam is al enkele keren in bepaalde jaren het meest voorgeschreven medicijn in Nederland geweest. Er kunnen volgens experts grote vraagtekens geplaatst worden bij dit enorme gebruik van oxazepam, dat vooral door vrouwen geslikt wordt.

Let zo min mogelijk op je examinator en denk er niet aan dat hij naast je zit. Probeer eraan te denken dat het een gewone rijles is. En zoals al gezegd, als je examen mag doen, kan je ook rijden. Ze laten je echt geen examen doen als je niet goed genoeg kan rijden! Want dat zou hun slagingspercentage naar beneden halen ;-).

1. een examinator wilt altijd een gesprek met je voeren om je af te leiden. trap er niet in en concentreer je op de weg. 2. denk niet dat je onzeker overkomt want dat maakt ze helemaal niet uit, iedereen is onzeker als ze gaan afrijden. 3. dat je motor afslaat maakt ook niet uit zolang het niet te pas en te onpas gebeurt. 4. als je van een 100 naar een 50 weg gaat (bijv. a44 waar je leiden inrijd) trap dan niet op je rem maar laat hem gewoon rustig uitrollen. 5. kijk ver voorruit en met regelmaat achter je. en natuurlijk binnen spiegel, buitenspiegel, dooie hoek. 6. als je niet weet wat er aan komt op de weg rij dan langzamer dan de aangegeven snelheid zodat je nog even op je gemak kan kijken waar je naartoe gaat. dat scheelt echt een hoop en zeker op rotondes. 7. jij bent meester over jezelf en weet dat ook. stress is nergens voor nodig want je gaat slagen. klinkt makkelijk maar denk dan ook makkelijk. nou nou ik hoop dat je er wat aan hebt, ik heb zelf 2 maanden geleden me rijbewijs gehaald en heb een hoop aan deze bovenstaande punten gehad. heel veel succes. Toegevoegd na 2 uur: en medicijnen slikken omdat je moet afrijden is natuurlijk klinkklare onzin.. hetzelfde als dat je flink aan de drugs gaat om van je problemen af te komen. gewoon koppie derbij en ervoor gaan.

Deze vraag wacht op een antwoord http://www.goeievraag.nl/vraag/verbrand-diesel-benzine-diesel-gestrooid.157934

Je niet druk maken, want met de huidige brandstofprijzen kun je maar beter geen rijbewijs hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100