Waarom hebben de Lidl en bijvoorbeeld de Aldi geen lege dozen tbv de klanten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

die hebben ze wel. je moet er alleen zelf een uit een scnap vissen die leeg is of waar nog een beetje inzit en die leeg maken.Het zo dat hun het oude karton terug sturen naar het distributie centrum,dat word daarna weer ingeleverd en daar word iets aan verdiend.op doe manier zijn er weer wat inkosten en kunnen ze de kosten laag houden.

Om de kosten laag te houden, hebben ze minder 'service'dingen

Ik denk ook omdat de meeste producten nog in hun doos in de schappen staan. Het wordt allemaal niet zo mooi uitgepakt als bij bijvoorbeeld Albert Heijn of de C1000.

Sorry, begrijp ik t goed dat je vraag is: waarom hebben de lidl en aldi geen lege dozen voor de klanten om hun boodschappen in mee te nemen naae huis?? Mocht dit idd je vraag zijn, kan ik zeggen: die hebben ze wel, wanneer je een lege doos tegenkomt in de winkel, mag je deze zo meenemen.

Samenvatting: ze zetten alles met doos en al in het schap en pakken dus niks uit. Je kunt zelf een lege doos uit het schap pakken of, als er nog een beetje inzit, dit netjes eruit halen/bij de rest leggen en dan heb jij je doosie. En als je mazzel hebt, zijn ze zelf al aan het opschonen en kun je er zo een uit die kar pakken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100