Wat moet ik nu doen?

Ik heb 2 maanden terug onveilig gevreeën, en nu blijkt uit het onderzoek van de dokter dat het HIV-virus zich verspreid in mijn lichaam. Is hier nogbiets tegen te doen, of is het voorbij?

Groetjes,
Frits

Weet jij het antwoord?

/2500

Vanalles aan te doen, het is alleen (nog) niet te genezen. Onwijs rot voor je maar hiv is tegenwoordig een chronische ziekte, geen direct dodelijke zoals 20 jaar geleden. Laat je goed voorlichten door je arts, hij zal je vast verwijzen naar de specialist. Spreek ook vooral met lotgenoten, heel veel succes in ieder geval

Frits HIV is een virus die met de huidige medische wetenschap in heel veel gevallen in te dammen is het is idd chronisch maar je kan er dus ook oud mee worden wel is het belangrijk dat je het ook bespreekt met die bedpartner (en eventueel latere partners)

Overleggen met je huisarts, want als je verhaal klopt zal je huisarts ook medicijnen voorschrijven. Informatie en steun kun je krijgen bij de HIV-vereniging. Omdat je hier vraagt wat te doen alsof je huisarts alleen gemeld heeft dat je besmet zou zijn en verder niets, komt je verhaal op mij niet erg geloofwaardig over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100