Sleutels kwijt wat nu ?!

Ik doe elke dag mijn kamer opslot zodat mijn zussen er niet in kunnen komen. Samen met me ouders heb ik een afgesproken plek waar de sleutels liggen. Mijn zussen weten hier niks van. het probleem is nu dat ik ze niet meer kan vinden. Want me moeder is als laatste in mijn kamer geweest ze heeft de deur wel opslot gedaan maar ze weet niet meer waar ze de sleutels heeft gelegd !

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je van die simpele ijzeren sleutels hebt kan het zijn dat een andere sleutel ook in jouw deur past. De sleutel van de badkamer past bijvoorbeeld ook in de deur van mijn slaapkamer. Even wat uitproberen!

Ze zijn in ieder geval buiten je kamer. Alles nazoeken, ook broekzakken of kledingzakken van wat je moeder aanhad die dag. Desnoods met een sterke magneet door het huis. Het zal op een plek liggen waarvan je moeder weet dat je zussen er niet komen. Kijk vooral in haar kamer en in de keuken. Achter en in potjes, in laden. Anders zit er niks anders op dan het slot uit te breken. En neem daarna een sleutelhanger met een fluitsignaal. Is makkelijker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100