Tv aansluiting

Ik ben net verhuist en wil een alles in 1 pakket aanschaffen (tv,internet,bellen).. Maar ik zie alleen pakket net interactieve tv en digitenne en dat soort dingen. Is er geen normale tv aansluiting meer zonder al die fratsen? Want ik wil gewoon de standaard zenders en ben bang dat ik met interactieve tv zenders moet kopen.

Weet iemand hier meer over

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zowel Ziggo, UPC als Eneco hebben een 3 in 1 pakket bestaande uit basispakket Tv, radio. Daarnaast basis internet en telefoon. Daarnaast zijn er extra diensten als, veel bellen. Zwaar internet en digitaal TV. Doe een postcode check om te bekijken welke onderneming bij jouw telefoon, tv en internet aanbied en wie de goedkoopste is.

Gewoon voor het basispakket van kpn digitale televisie gaan. Alle standaard zenders zitten in het pakket. Als je wilt kan je nog meer bijkopen, maar dat hoeft niet. Standaard zit er meer op dan bij een gewoon kabelabonnement. En je hebt wel de voordelen van tv-pauzeren, tv-gids, opnames... allemaal gratis en toegang tot videoland, waar je tegen betaling films kan huren.

Ziggo heeft volgens mij een basis tv. Geen digitaal of interactieve tv dus. Lijkt me dat de andere providers dit ook hebben. Zal btw niet lang duren voor het allemaal digitaal is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100