Welke gedachten ( die je in meer of mindere mate hebt ) wil jij niet hebben ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gedachten aan alle ellendige, pijnlijke en fatale ziektes die mij of mijn dierbaren kunnen overkomen.

flashebacks

Ik merk wel eens van mijzelf dat ik bepaalde vooroordelen heb over zowel personen als bevolkingsgroepen. Dan moet ik mezelf dwingen niet zo te denken. Ik heb liever niet dat soort gedachten.

dat het nooit meer goed komt

De gedachte dat ik onsterfelijk ben. Dit spookt al sinds mijn oudste herinnering door mijn hoofd...

Als je gedachten hebt, die je niet wil hebben, dan heb je ook daarnaast een probleem... Mediteren kan uitkomst bieden...

haatgevoelens voor degenen die mijn familie of mij iets hebben aangedaan. Je kunt er niets mee, het slurpt energie en het is slecht voor je. Maar het is soms heel moeilijk. Ik zou dolgraag van die gevoelens afwillen, maar hoe doe je dat? bidden, mediteren, ik weet het allemaal, maar het is sterker dan ik.

Wanhoop

gedachten die me bang maken...

Soms denk ik wel eens dat eigenlijk niemand mij écht heel aardig vindt. Dat iedereen mij 'wel een leuke gozer' vindt, maar niemand echt voor me door het vuur zou gaan. Daar wil ik nog wel eens aan twijfelen. Maar ik ben over wel meer dingen onzeker. Bijna alle onzekere gedachten zou ik wel kwijt willen.

Dat ik er helemaal alleen voor sta...kan me zo ontzettend eenzaam voelen..

Dat de vrouw, die 3 maanden na het overlijden van mijn moeder bij mijn vader ingetrokken is , objektief gezien een heel naar mens is met een akelig karakter, en dat mijn vader onder haar invloed steeds meer verandert. Verstandelijk moet ik blij zijn, dat hij niet alleen rondzwerft in een leeg huis vol herinneringen, maar gevoelsmatig "hoort" ze daar niet, en ik wou, dat ik die gedachten aan en over haar weg kon snijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100