Welke opleiding bestaat er hier voor?

Ik zou graag in de zorg willen werken maar niet met bloed of naalden. Het liefst informeer ik mensen en dat soort dingen. Met kinderen werken vindt ik ook harstikke leuk vooral baby's en peuters.

Weet jij het antwoord?

/2500

Werken in de zorg zonder bloed of naalden lijkt mij een beetje lastig.

Dan kan je een administratieve functie in de zorg gaan vervullen. Bijvoorbeeld receptioniste. Dan zit je achter een loket of balie en je ontvangt de mensen/kinderen die voor het spreekuur of de consultatie komen, meldt ze aan, en maakt nieuwe afspraken. De opleiding medisch receptioniste zou je kunnen gaan doen.

Sociaal pedagogische wetenschappen zou mogelijk zijn. Ook kan je denken aan biomedische wetenschappen of voor apotheker. Of misschien de pabo

Misschien een opleiding voor de creche of voor de kleuterschool

Of een opleiding als dietist?? Je kunt mensen helpen en adviseren zonder grote medische handelingen uit te hoeven voeren.

Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking. Sommige cliënten hebben ondersteuning nodig bij hun financiën en om dingen op een rijtje te zetten. Er is veel mogelijk.

Hbo Social Work. Drie verschillende richtingen:maatschappelijk werk, pedagogisch werk en cultureel werk. Zorg en hulpverlening zonder bloed en naalden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100