Waar kan ik makkelijk zinnetjes gebarentaal leren. op websites en gratis?

Toegevoegd na 11 minuten:
en het liefst nederlands.

Weet jij het antwoord?

/2500

Afbeeldingen, alfabet en zelfs een cursus, allemaal in de onderstaande succes. Succes! Toegevoegd na 30 seconden: Deze vraag is al eens gesteld, dus misschien vind je ook nog een goed antwoord bij de tweede bron.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/graag-gebar...
http://www.leren.nl/rubriek/talen/gebarentaal/

Op de onderstaande website staan veel links naar websites die je de basis van gebarentaal leren op internet: http://www.leren.nl/rubriek/talen/gebarentaal/

http://www.masterstech-home.com/The_Library/ASL_Dictionary_Project/ASL_Tables/A.html http://www.british-sign.co.uk/learnbslsignlanguage/ http://www.lessontutor.com/ASLgenhome.html http://www.lifeprint.com/ http://signwriting.org/about/ http://www.deafblind.com/worldsig.html

Bronnen:
FoxLingo

MobileSigns is een project van Gomer Otterspeer en Daniel Schoevaart, opgericht in september 2008. Het project is speciaal gericht op gratis gebarentaalcursussen voor draagbare videospelers. Zij proberen de drempel tussen doven, slechthorenden en horenden zo laag mogelijk te maken, zodat mensen eerder gebaren gaan leren via een gratis service. Als ze daar bedreven mee zijn/worden zijn ze minder huiverig om een serieuze gebarencursus of een (tolk/leraren-)opleiding te volgen.

Bronnen:
http://www.mobilesigns.nl/
http://www.mobilesigns.nl/gebarenfilmpjes/

Via het gebarenwoordenboek van Effatha: http://www.kegg.nl/egg_gebaren.php Je krijgt er zelfs de mogelijkheid bij om een e-card met zo'n gebaar te versturen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100