Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom veranderd de smaak van voedsel als je het pureert

Ik mogt na mijn coma geen vast voedsel alleen maar puree en dat was smerig toewel het tog maaltijden waren die ik lekkervond bijv, pasta

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Overig
577

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De texruur van het eten en bijvoorbeeld de knapperigheid is ook van grote invloed op de smaak. Door het pureren verandert de textuur.

Toegevoegd na 53 seconden:
*textuur

Nog een voorbeeld: slappe sla is smerig, terwijl knapperige sla lekker is.
(Lees meer...)
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding