Als je 1 ding mag noemen wat je absoluut wil veranderen in je leven, wat is dat dan?

mocht het antoord ''niets'' zijn..doe geen moeite om te antwoorden..;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mijn angst

Veranderen is een groot woord, is zou wel een aantal dingen verder willen ontwikkelen. Verandering komt vanzelf, daar doe je niet zo veel aan. Je kan er voor kiezen iets te veranderen, maar dan moet je daar wel de discipline voor opbrengen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Toegevoegd op 18-06-2009 00:12:53 Okee, 1 ding in mijn leven veranderen. Die ene keuze die zoveel invloed had...

hmmm mag het ook qua uiterlijk gaan, zoja heb je dan even. qua innerlijk jaloezie. qua leven. alle ervaring met mijn ex wissen.

De kwaliteit van mijn gezondheid.

Mijn postuur.. ik vindt mezelf te mager namelijk. Of bedoelde je iets anders?

Mezelf...

Mijn postuur, ik vind mezelf/ben te dik! Maar ik ben ermee bezig er iets aan te doen.

Ik zou een andere studie gevolgd hebben

had ik vroeger maar meer druk op mijn moeder gezet dan had ik mijn engelse vader misschien nog wel levend ontmoet. zie; http://members.home.nl/bath-full

Het verdriet uit mijn lijf bannen....

Ik zou graag sportiever zijn. Mijn conditie is echt waardeloos, maar echt zin om daaraan te werken heb ik niet.

Dat weet ik nog niet. Ik weet de accumulatie van mijn leven nog niet. Alles kan met een reden gebeuren zoals het is. Iets veranderen kan mijn leven tussen die verandering en nu verarmen, maar het is ook mogelijk dat datgene dat ik verander in de toekomst me andere inzichten had gegeven. Aan de andere kant kan het ook geen verschil geven, waarom dan het veranderen? Dit is ook de essentie van 'de werkelijkheid is slechts een illusie' (ik ben geen Boeddhist, maar begrijp de uitspraak wel).

Ik wil steeds meer begrijpen en inzien daar helpen jullie me aardig mee:)

Over het algemeen ben ik best wel tevreden met de huidige situatie, heb aan mijn figuur gewerkt, resultaat kan nog beter, maar ik mag best tevreden zijn. Verder goed gezond en dergelijke, alleen mijn baan is niet echt bevredigend. Ik mis de uitdaging, het is eentonig, ik mis de communicatie. Nee, de IT-keuze was leuk voor een jaartje (vluchtgedrag, ik moest weg), maar ik heb er spijt van. Maar gezien de huidige economie ben ik toch wel weer blij dat ik een vast contract heb en nog geen vooruitzicht om eruit gekickt te worden.

M'n werk ... ik ben sinds een paar maanden freelance vertaalster, maar heb slecht één kleine opdracht weten te bemachtigen :-( En verder zou ik de wilskracht willen hebben om te stoppen met roken en 10 kilo afvallen. Maar voor de rest ben ik erg gelukkig met mijn leven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100