Wat is de reden dat je iemand op GV een prive bericht stuurt?

We hebben op GV de mogelijkheid om prive berichten te sturen. Wat is jouw voornaamste reden om een prive bericht te sturen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goeievraag gebruikers berispen op slecht gedrag en uitleg te geven waarom ik een bepaalde handeling heb verricht. Af en toe ook gewoon om een boodschapje door te geven aan een persoon voor de leuk ;-)

Als ik nog wil antwoorden op een vraag of reactie die is afgesloten. Of antwoorden op PV, natuurlijk. Toegevoegd op 02-06-2009 15:27:45 PM

Meestal om ergens op door te discussiëren omdat de vraag gesloten is. Maar ik heb soms het gevoel dat mensen (via PB) slecht aan het maken zijn. En dat vindt ik jammer.

Mijn voornaamste reden om daarvan gebruik te maken is als ik van één specifieke GV'er een bepaald antwoord wil hebben. En zeer zeker niet om zo maar te communiceren...

Bij het aanmaken van je profiel kun je toch je expertises opgeven? Het lijkt mij dat het vinden van een serieus antwoord dit een stuk makkelijker maakt. Zo haal je ook de trol antwoorden er tussen uit. Je kunt wel aan foute antwoorden -1 gaan geven, en reacties plaatsen, maar dat helpt toch niet.

Contact opnemen met de persoon achter de GV-naam. Privégegevens uitwisselen. Afspraken maken. Zoals recentelijk met Prana en eddijst.

Voor GV late-night parties. Tot nu toe waren ze zeer geslaagd. (Do you want to party? A very good question!)

Persoonlijke berichten daar gebruik ik het voor, dus zoals het bedoeld is... en in concreto nadere info en of bedankjes...

Prive berichten zijn om in plaats van een groep te laten weten wat je zegt, alleen een specifiek persoon iets te vertellen. Dat stukje lijkt me duidelijk. Mijn voornaamste reden is om ofwel mensen prive informatie te verstrekken, of om nog informatie te geven over een gesloten vraag, of omdat het voor een specifieke situatie de aangewezen methode is.

Een dank u wel kun je tenslotte alleen via privé berichten versturen en dat heb ik dan ook gedaan.

Om iets te zeggen wat alleen 1 persoon aangaat.

ik krijg best wel veel prive berichten. het is vaak informatief, of een bedankje, of een andere vraag na aanleiding van een vraag. moet allemaal kunnen.

Je kunt el eens een positieve of negatieve opmerking tegen iemand willen maken over een vraag of antwoord zonder dat het halve GV er zich mee gaat bemoeien; of simpel een korte boodschap over iets specifieks.

Meestal een bedankje. Soms krijg ik een gezelligheids PB'tje, ook leuk op z'n tijd. Met een aantal heb ik af en toe verder en uitgebreider doorgepraat over een bepaalde vraag of onderwerp. Ik kreeg een keer een PB van iemand die hier al een poos niet meer actief is, met de vraag of ik nog vrijgezel ben en wanneer hij me kon ontmoeten... heb 'm maar verwezen naar een andere (dating)site.

Als ik wil reageren op een gesloten vraag of als ik iets persoonlijks te melden heb, zoal uitwisselen mailadres of bedankje of zo.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100