Hoe duurt het gemiddeld om zwanger te raken?

Ik ben 28

Weet jij het antwoord?

/2500

6min minnimaal

De meeste huisartsen verwijzen je door naar een specialist als je na een jaar niet zwanger bent geworden. Ik ga er dus vanuit dat in de meeste gevallen het binnen een jaar lukt.

Denk er eerst over na, zwangerschap heeft meer nadelen dan voordelen. Zo is onderzocht dat je 15 jaar ongelukkiger zult zijn en de man 7 jaar. Verder zorgen kinderen voor overbevolking die allemaal problemen meenemen. Ook zal de wereldproblematiek erger worden door meerdere mensen en stijgt de kans op oorlog. Door het schaarser worden van grondstoffen zal er ook een grote kans ontstaan dat er armoede uitbreekt. Verder hebben vele ouders spijt vanwege het feit dat ze kinderen hebben om zowel psychologische als financiële redenen. Vele mensen kijken niet naar de marginale externe kosten die optreden bij een kind. Ik raad een kind krijgen af op dit moment.

Bij ieder is het anders maar als je na een jaar nog niet zwanger bent ga dan naar de huisarts hij zal je verder helpen.

Ligt er ook een beetje aan of je aan de pil bent geweest, voor ieder jaar (achter elkaar voordat je gestopt bent) dat je hem geslikt heb staat ongeveer een maand. Het gemiddelde bij de gezonde vrouw is ongeveer 6 maanden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100