Hoe kom ik van mijn rugpijn af?

Ik heb nu al 3 weken lange hele erge pijn in mijn onderrug en het wordt alleen maar erger.. Ik wil er heel graag van af, maar het lukt niet.
Ik ben pas 13 dus die rugpijn is ook niet normaal, ik heb er wel vaker last van, maar dan is het na een week al wel weer zo goed als over. Het is moeilijk om gewoon uit te rusten, aangezien ik natuurlijk veel beweeg als kind. Heeft iemand goede tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga lekker in een warm bad!

probeer eens accupunctuur. overleg dit wel eerst met je ouders natuurlijk. ik heb last gehad van chronische rugpijn en na een paar sessies was ik er helemaal vanaf.

Niet

Het is maar een gok van mijn kant maar zou het kunnen dat je de laatste tijd erg hard groeit? Omdat je 13 jaar bent lijkt me dat goed mogelijk en dan zou het zomaar kunnen dat je (te) snel groeit waardoor die pijn ontstaat. Kan me herinneren dat de huisarts daar vroeger pillen voor verstrekte om die groei iets af te remmen. Het omgekeerde komt ook voor:mensen die te langzaam groeien. Succes !

Misschien heb je wel hernia niet om je bang te maken ga anders even naar de dokter of vraag een lekkere massage

Warm bad, kruik, masage... En ik ben ook 13 en heb daar ook soms last van en m'n moeder zegt dat t gewoon groeipijn is ofzoow

ga naar een manueel therapeut oid

Ik had het ook en mijn dokter zij dat het groeipijn kon zijn maar het kon ook komen omdat ik ongesteld moest worden. Suc6 ermee :)

Ergens aan gaan hangen helpt soms

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100