Waarom worden mijn SERIEUSE antwoorden weggehaald

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat je antwoord geeft op vragen die niet serieus zijn. Als die weg gehaald worden, dan verdwijnen ook je antwoorden. Door onder 'mijn pagina' te kijken kan je zien of je punten er nog staan. Dan zijn de vragen gewoon weg gehaald, en niet jouw antwoorden. Toegevoegd na 6 minuten: [natuurlijk is het ook de optie dat de serieuze antwoorden door de moderatoren op de site, of door mede-gvérs als niet serieus gezien worden, of dat ze de vraag niet beantwoorden, en meer eenr eactie dan een antwoord zijn.

Dan zijn ze, tegen jouw verwachting in, niet serieus. Kijk hier om te weten wanneer jouw vragen wel serieus zijn: http://www.goeievraag.nl/help/richtlijnen

ook deze zal snel weg zijn. Ik heb daar ook al vaak contact over gehad met het mod team. Dan besluit men om mij onduidelijke reden mijn antwoord naar opmerkingen te verplaatsen.

Jij hebt een raar idee van serieus. Ik noem als voorbeeld de vraag van Burg of iemand ervaring heeft met arthografie in de schouder. Jouw (serieuze) antwoord: "Ja, mijn hond". Ander voorbeeld: vraag: Van welk materiaal worden bruggen gemaakt. Jouw serieuze antwoord: Dropveters. Ik heb die antwoorden even gemeld om ze te laten verwijderen, dan weet je dat vast. Toegevoegd na 1 minuut: Oh wacht, dat is geen antwoord op de vraag: De reden waarom jouw "serieuze antwoorden" weggehaald worden is dat andere GV'ers deze antwoorden aanmerken als onzin of geen antwoord op de vraag. Of misschien hebben de moderatoren helemaal geen aansporing nodig en worden ze direct door hen verwijdert.

Aan de ene kant snap ik het wel. Als je bijvoorbeeld op Fok forum kijkt wat daar allemaal gekloot wordt en onzin gepost. Daar zit men hier niet op te wachten. Wel op antwoorden waar men wat aan heeft.

Als je niet eens weet,hoe je het woord moet schrijven,kun je niet verwachten, dat ze dat genomen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100