Hoe raak ik mijn jaloerzie kwijt?

hoe accepteer ik jaloerzie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is een proces dat tijd vergt..

Door meer zelfvertrouwen te hebben.. Meer in je zelf te geloven

Door het in jezelf te accepteren en observeren, maar er niet aan toe te geven. Dat lukt je niet in 1 keer, maar vergt training. De menselijke hersenen zijn voornamelijk opgebouwd uit automatische reacties, je kunt iedere eigenschap van jezelf in principe veranderen, maar makkelijk is het niet.

als je jaloers bent heb je daar je reden voor! Je bent tenslotte niet zomaar jaloers! Maar om het te kunnen accepteren moet je partner tegen je kunnen zeggen en laten zien en of merken dat er niets aan de hand is!

Ouder worden. Ik was vroeger (toen ik 19 was) super jaloers. Nu ben ik 27 en ben ik niet meer jaloers. Ligt trouwens ook aan je vriend(in)....

Dat ligt aan de oorzaak. Wat voor soort jaloezie???? Dus pak de oorzaak aan. Zoek uit wat en waarom en wanneer en waarvoor.

Jaloers zijn heeft te maken met onzekerheid. Zelfkennis is de sleutel. Probeer er achter te komen waarom je jaloers bent, als je weet waar een gevoel vandaan komt kan je er aan werken. Onderschat je gevoel nooit, jouw gevoel is jouw waarheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100