waar kan ik goedkope kleurlenzen halen het liefst on der de 10 euro

Weet jij het antwoord?

/2500

Die kun je nergens vinden voor minder dan €10,00.

De Hema verkoopt kleurlenzen voor 14,95 euro. Echter vindt er nogal een risico aanzitten, om zomaar lenzen te kopen. Als je naar een opticien gaat, wordt er eerst gekeken, of je ogen wel geschikt zijn voor lenzen en zo ja, welke lenzen je dan moet hebben. Gewoon zelfstandig, zonder deskundig advies, lenzen kopen is naar mijn mening geen goede zet. liever niet doen dus.

Bronnen:
www.hema.nl

Kleurlenzen zijn er in een heleboel verschillende soorten kleuren, maar over het algemeen zijn de meeste kleurlenzen in kleuren verkrijgbaar die je bij normale ogen ook ziet. Dat betekent dus dat je bijvoorbeeld veel blauwe of bruine kleurlenzen kunt kopen. Maar naast de natuurlijke oogkleuren is het ook mogelijk om kleurlenzen in andere kleuren te kopen. Wat te denken van knalgeel of gifgroen? En het is ook mogelijk om een speciale funlens te kopen in verschillende kleuren of in een aparte vorm, bijvoorbeeld een kattenoog. Toegevoegd na 38 seconden: http://www.lensotheek.nl/page/Kleurlenzen/csId=44

Besteed inderdaad liever iets meer geld uit voor kwaliteit kleurlenzen. Het zijn wel je ogen en er zijn veel klachten bij het dragen van de Hema lenzen. De kleurlenzen die worden aangeboden op http://www.colorlens.nl zijn iets duurder maar wel van kwaliteit. Ik heb er nog nooit negatieve dingen over gehoord. Daarnaast kun je de lenzen bij Colorlens.nl 3 maanden of zelfs 1 jaar dragen.

Bij de hema.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100