Hoe vang ik mijn zoon het beste op?

Iedereen doet er zo lacherig over, maar ik wil mijn zoon graag goed opvangen.
Het gaat om het volgende: Mijn zoon heeft sinds groep 3 al een vriendinnetje, nu in groep 8 heeft ze het 2 dagen geleden uitgemaakt. Ze is niet meer verliefd op hem, maar vindt hem nog wel aardig en wil graag vrienden blijven.
Mijn zoon is in augustus 11 geworden, zij is 12. Mijn zoon is er verdrietig onder temeer omdat hij het ook niet echt begrijpt. Ze had hem namelijk 2 dagen voor ze het uitmaakte nog een mailtje gestuurd met allemaal kusjes.
Hoe kan ik hem nnu het beste opvangen? Hij is een binnenvetter en onzeker, heeft wel even gehuild, maar wil er niet veel over kwijt.
moeder

Weet jij het antwoord?

/2500

Wees vooral lief voor je zoon en doe leuke dingen met hem! Als hij bijvoorbeeld erg van voetballen houd dan ga je een keer naar een trapveldje en schiet een keer een balletje over. Ook zou ik het hem nog een keer goed uitleggen waarom mensen niet meer van elkaar houden en dat hij vanzelf iemand tegenkomt die ook heel leuk is. En als hij er niet veel over kwijt wil dan moet je zeker niet aandringen om er over te praten. Wees dus voorzichtig! Suc6 nog!

Hier moet hijzelf overheen komen dus niet mee bemoeien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100