Wat is een normale tijd voor een fiets uitlenen?

Stel je voor iemand komt op bezoek, en leent je fiets zodat hij naar huis kan. De persoon laat niets meer van zich horen, hoe lang wacht je tot je gaat vragen waar je fiets blijft.

Na het vragen komt hij nog niet, na hoe lang word je boos op de persoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Derko; Dat ligt er voor mij aan wie de persoon is. Ik zou mijn fiets waarschijnlijk helemaal niet uitlenen aan iemand waarvan ik me moet afvragen of en wanneer die fiets terugkomt. Als er verder niets is afgesproken zou ik echter verwachten dat de fiets na hooguit twee of drie dagen terug wordt gebracht.

24 uur hij leent hem

Politie bellen? Toegevoegd op 31-05-2009 13:35:02 Ik denk dat je fiets gestolen is

Paar dagen.

ik zou naar hem toegaan. en eens goed de waarheid vertellen. en dan zelf de fiets meenemen. 24 is normaal 48 uur te overzien, en als het langer word kan hij jou dat netjes melden. laat ie niets horen gelijk erop af. x

Bellen zodra je de fiets nodig hebt, zou ik zeggen. Pas boos worden als je 'm dan belt en zegt dat ie de fiets niet wil brengen.

Dat is geen vriend, maar een oplichter... Nooit meer doen bij hem/haar... Een keer waarschuwen en dan de politie bellen van vermissing en tegelijk aangeven waar dat de vermoedelijke dader woont...

Visite ,visite......... Een huis vol visite... En maar 1 fiets om uit te lenen. Echt boos wordt ik pas als je ziet dat deze persoon de fiets gebruikt bij : FIETS HEM ERIN !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100