Waar kan jij van genieten?

Heb je bijvoorbeeld een moment op de dag dat je ven tot rust komt? Een bepaald gebruik of ritueel?

Weet jij het antwoord?

/2500

van het leven zoals het is, gewoon het moment van deze stilte en pracht... Nee hoor ik gebruik alleen dankbaarheid als middel...

Ik geniet van de leven, hoe de dingen zijn geweest, nu zijn en hoe ze hopelijk later ook zullen zijn. Ik geniet van elk leuke van een seizoen, van alle positieve dingen van minder leuke dingen. Ik geniet van 2009!

Als ik na een drukke werkdag thuiskom, komen mijn katten me na het eten steevast even bedanken door uitgebreid op mijn schoot plaats te nemen en te gaan spinnen. Simpel, maar daar kan ik echt van genieten, de stress van de dag valt gewoon van je af op zo'n moment.

Van de mooie kleuren die de lucht op een onbewolkte ochtend ( zomer´s tussen 05.00 uur en 06.00 uur ) heeft. Maar ook bij een onbewolkte ´´hemel``net tegen en na zonsondergang . Maar natuurlijk van nog vele dingen.

Een pudding broodje van onze eigen bakker in het dorp. Toegevoegd op 29-05-2009 19:21:04 En ook van zwemmen Toegevoegd op 29-05-2009 19:22:05 En ook van een mooie vlakte met bos als achtergrond en en kabbelend beekje.

In mijn kas elke dag zaatjes volgen vanaf het ontkiemen tot grote tomatenplanten, augurkenplanten, fijne kruiden om iedere dag mee te koken... heerlijk rustig moment van meditatie.

Een mok koffie en mijn ochtendkrant

Als ik na een dag lang studeren of werken weer thuis kom, dan plof ik alseerst even op de bank en kruip ik onder mijn vriend's arm...Aaaaahhh dat voelt echt zo goed =)

van een flinke sorbet.

Van een graadje of 20 en een heerlijk briesje over m'n huid.

voor mij is een van de bijzondere momenten van de dag als ik thuis kom en mijn lief weer in de ogen kan kijken...

van de zon op m'n huid, van het groen in mijn huis en op mijn balkon. van m'n katten die me zo lief zijn. van lekker eten met vrienden. van een heerlijk saunabezoek, en/of een massage. van alleen zijn, en de tijd aan mezelf hebben. van in bad liggen, met lekkere olie erin, wijntje erbij en een goed boek, of gewoon mediteren. en...en....en...:))

Op een zonnige en warme dag over een groot grasveld kijken met alleen maar natuur op de achtergrond. Daar kan ik blij van worden. Mooie muziek tijdens een ontspannen auto-rit

Van de liefde, sex, zon, de geur, aanblik en het geluid van de zee, onder een boom zitten en naar de vogels kijken en luisteren, een goeie kop koffie, een warme douche, de geur van wasgoed wat buiten heeft gehangen... ik kan nog wel even doorgaan...

ik geniet van zoveel dingen een knuffel van een van mijn kinderen, dat de zon vandaag schijnt, of de geur als het net geregend heeft, een kus van mijn man, dus eigenlijk geniet ik van een mooi moment, eigenlijk je kan van alles genieten. genieten is een state of mind zoals de engelse het zo mooi kunnen zeggen. Als je eigen insteld op genieten dan geniet je ook meer is mijn mening. op dit moment geniet ik echt van mijn kopje thee met het zonnetje op mijn lijf zittend in de tuin, de kat aan mijn voeten, zeg nou zelf dat is toch een moment van genieten.

Simpele dingen als zwemmen in de rivier, goeie geprekken voeren met m'n man, m'n baby voelen schoppen, douchen, kayakken naar het buurlandje, warme soep, een teder gebaar, luieren in een hangmat onder kokosbomen, de wind, chocolade eten, muziek, de regen/onweer des nachts, dagdromem... dat soort dingen... daar zit geluk in he :D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100