Wat is een goede keukenmachine? Ik wil verwisselbare kom, deeghaken, pureren, mixen. Simpel schoon te maken. Ervaring?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.kenwoodchef.nl/index.php?k=5 Sinds jaar en dag heb ik al een Kenwood keukenmachine, het is echt een prima apparaat met een lange levensduur. Kost wel wat meer, maar dan heb je kwaliteit.

Ik heb een Philips HR7555. Het ding heeft een sterke 1200 watt motor en een enorme hoeveelheid accessoires zoals een blender, citruspers en (heel leuk en lekker) een sapcentrifuge. Daarnaast het bekende snij, hak en kneedwerk. Het design is mooi geborsteld rvs en de prijs als je goed zoekt rond de 155 euro. Enige nadeel vind ik dat de langzaamste stand nog steeds erg snel is en daarom bijvoorbeeld niet geschikt voor appeltaart deeg.

Ik sluit me geheel bij sokkie aan: Een Kenwood is even een forse investering, maar je krijgt er veel voor terug. Hiervoor hadden we een Braun Keukenmachine, die is zeker 25 jaar meegegaan en had ook alle bovengenoemde kwaliteiten.

Ik had een Braun, geërfd van mijn moeder. Die is al 40 jaar dood! Kun je nagaan wat een goede machine dat was. Ik zou nu voor de mooiigheid een Kenwood kopen. Toegevoegd na 22 seconden: Nooit een Philips.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100