Met welk programma is het mogelijk om verwijderde foto's te herstellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Recovermyfiles is zo'n programma. Afhankelijk van hoeveel gegevens er al overheen zijn geschreven, zullen de foto's meer of minder beschadigd tevoorschijn komen, maar hij ziet wel alles wat ooit een foto is geweest!

Recuva is een uitstekend programma... haalt verbazend veel bestanden en dus ook foto's terug. Succes Toegevoegd na 54 minuten: Recuva is trouwens toe te passen om gegevens terug te halen van de harde schijf of diverse geheugenkaarten.

Programma's zoals X-cleaner kunnen nagaan of je ergens toch nog een bestand (foto ) staan heeft (ook op verborgen plaatsen) Wanneer de foto verloren is door problemen met de schijf , kan je ze terughalen met bijvoorbeeld (wat ik gebruik): Data Doctor Recovery ( ideaal voor schijven die crashen of ontoegankelijk worden. Zolang de foto nog in de prullenmand zit kan je hem altijd terugzetten.

Waarvan? harddisk of geheugenkaart? In ieder geval de disk of kaart niet meer gebruiken. In geval van een harddisk dus geen programma gaan installeren, maar harddisk eruit en aan een andere computer hangen. Er zijn veel programma's hiervoor en ze werken allemaal net iets anders. Dus als het ene programma niet werkt of maar een deel kan terugkrijgen heb je een goeie kans dat je met een andere programma betere resultaten krijgt. Bron: eigen ervaring met zowel harddisk crashes en foto's van een geheugenkaart. met o.a. deze heb ik goeie resultaten gehad: File Scavenger Data Recovery Utility Easeus Data Recovery Wizard Free Edition ff zoeken in link op "recovery"

Bronnen:
http://download.cnet.com/windows/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100