Waar kan ik op internet zo'n ketting vinden met een gebroken hartje, die je dus aan elkaar kan doen?

Je heb zo'n ketting die als je ze samenvoegt 1 hartje wordt, waar kan ik deze ketting vinden (op internet) en/of kopen (in de winkel). en hoe duur is dat

Toegevoegd na 27 minuten:
Ik moet hem wel hebben voor vriendin he, dus niet voor een best friend ofzo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kan je in elke juwelierszaak kopen maar je kan het ook kopen in winkels zoals ' claires ' & daar kost dat zeker niet meer dan 8 euro denk ik.

Bij het Intertoys sieradenwinkeltje hebben ze die zeker, vanaf 5 euro, maar ook bij de meeste juweliers of mode-juweliers. Je kan het zo goedkoop of duur maken als je zelf wil, de onderstaande kost 13 euro maar als je een gouden wil met diamantjes wordt het natuurlijk wat duurder!

Bronnen:
http://lunamex-groothandel.securearea.eu/W...
http://www.intertoys.nl/bijoux/best-friend...

Ik heb de mijne bij de juweliersafdeling van de V&D gekocht. Kost 20 euro, en dan heb je 2 helftjes die in elkaar passen van echt zilver. Hangertje zou je erbij moeten kopen.

Gevonden en te krijgen op internet.

Bronnen:
http://www.amanto.be/tag/product/list/tagI...

Je kunt het ook online bestellen. Hier een afbeelding als voorbeeld: http://www.lunamex.com/Webwinkel-Product-3373248/Vriendschapsketting-+-hanger-staal-Hart.html Hier nog een paar voorbeelden: http://www.shopwiki.nl/zilveren-'best-friends'-hanger-met-2-kettingen

http://www.amanto.nl/catalogsearch/result/?q=breekhartje

Bronnen:
Amanto - Google

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100