Hoe creëer je een witte/zwarte achtergrond om van jezelf (van hoofd tot teen) foto's te maken?

Voor mijn blog maak ik dagelijks buiten foto's (ik heb nog niet de juiste camera etc. om binnen mooie foto's te maken - en ik heb ook geen losse flitsers, dus het licht wordt niet mooi). Ik had bedacht om een witte plaat van ong. 2 meter bij 2 meter te kopen en die gewoon iedere dag voor de tijd die ik nodig heb buiten tegen bijvoorbeeld de garage aan te zetten. Deze platen zijn helaas in deze afmeting niet standaard te koop, en deze is binnen natuurlijk ook erg lastig op te bergen. Zijn er materialen die hiervoor gebruikt worden en dit als doeleinde hebben, of wat zou een andere inventieve oplossing zijn -ik ben niet zo technisch, etc., dus het moet wel simpel zijn en niet te veel werk om op te zetten, zodat het wel functioneert. Hoop dat iemand me kan helpen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel goedkoop en het neemt geen ruimte in is een 2-persoons wit laken. Toegevoegd na 4 minuten: Of misschien heeft iemand in de familie of kennissenkring nog een niet gebruikt Dia-scherm.

een dia of film scherm.of terwijl een projectiescherm die is vaak aan een kant wit, en de andere kant grijs. je hangt t op en als je klaar bent rol je deze weer in.

Een wit laken misschien?

Ik zit te denken aan schildersdoek, waar dus al gesso (dat is het spul waar ze doek mee prepareren) op zit. Dat kan je mooi oprollen, blijft goed. (gaat wel wat kosten zeker als je het 2m breed wil hebben, als je met 160cm kan werken gaat je dat een hoop schelen.) Dan moet je nog iets verzinnen dat je het steeds mooi kan ophangen. Paar grote schroeven in de muur en twee stevige klemmen. Of ogen in het doek maken, verstevigde gaatjes bedoel ik dan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100