Welke dingen doe jij nu niet meer ( kan je niet meer doen ) nu jij zo frequent op GV ``aanwezig``bent ?

Ben jij je daar bewust van ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk minder T.V. en gek genoeg ik mis eigenlijk niets, maar wat je niet weet , mis je natuurlijk ook niet. Kijk je later in de gids wat er op T.V. was, dan denk je wel eens, jammer nou, dat had ik willen zien. Maar hier op G.V. is er ook avontuur en informatie en ook spanning hoe het afloopt. Altijd leuk om te lezen zijn de reacties, hoewel, nee niet altijd even leuk. Maar de reacties om de reacties, dat is smullen!!! Verders doe ik al mijn werk wat ik normaal ook doe. Alleen er voor, er tussen en erna is er G.V.

"waar ga ik nu eens naartoe surfen?" denken. Ik zit ongeveer een uurtje per dag op GV en eigenlijk gaat het ten koste van andere sites.

Minder pokeren en minder TV kijken. Denk ik...

Minder tuinieren en surfen.

Mijn bedrijf draaid nog gewoon en mijn sociale leven leid er nog steeds niet onder... Uhmmm..... Tja... Ik poker misschien wat minder...

Op dit moment mijn economie herkansing leren. Maar dat komt voornamelijk omdat het te saai voor woorden is haha, normaal is er niet echt iets wat ik minder doe.. misschien andere sites bekijken.

Minder tv-kijken, minder spelletjes spelen op het internet. Toegevoegd op 25-05-2009 20:07:08 Ik mis het niet heel erg ofzo, zolang ik maar iets te doen heb.

Ik lees minder (boeken) maar dat gaat altijd met vlagen. En ik surf minder op andere sites. Ik ben me er bewust van en ik loop vanzelf weer tegen een boek aan dat me pakt en dan lees ik weer 3 a 4 boeken per week :-) en waarschijnlijk zie je me dan hier weer even niet.

Minder bewust zijn van de beperkingen en pijn in mijn lichaam. Aleen maar gunstig dus. Heerlijke bezigheidstherapie.

ik doe minder 'bubbles' en 'pyramide solitaire'.. verder is er niets veranderd...

Ik kan nu geen dag doorbrengen zonder aan vragen te denken voor deze site. Ik blijf maar bedenken en bedenken en dan denk ik: ja, dat kan ik ook zelf opzoeken XD maar ik vind deze site echt te gek, ik ben al verslaafd ( na 1 dag : P ) Dingen die ik nou ook niet meer kan doen: korte antwoorden geven! ik blijf maar kletsen... Toegevoegd op 25-05-2009 20:45:02 Maar ja: ik ben me er nu dus wel bewust van :S

Leven... Daar kom ik niet meer aan toe, zo druk heb ik het de hele dag...

Travian spelen

iets minder second life. mijn pc uren zijn sávonds als de kleine in bed ligt en tijdens zijn middag dutje. dus verder mis ik niets.

Eigenlijk is er niets dat ik minder doe nu ik op GV zit. Ik sport nog net zoveel (nee, ik sport meer. Mijn deadline komt eraan), lees net zoveel, heb de TV even vaak aan. Sta nog steeds net zo vaak en net zo lang in de keuken... Momenteel is het alleen op het werk wat minder druk dan normaal, dus heb ik tijdens het werk meer tijd... Oftewel: Ik verveel me minder nu ik GV heb :)

Doe dit i.p.v. een spelletje als ik zit wachten, maar het wordt steeds minder. Er zijn steeds minder leuke vragen.

Geen. Ik laat er niets voor staan en doe er niets minder om. Ik vind het leuk om te kijken welke nieuwe vragen en reacties er zijn, maar er zijn zeker ook dagen dat ik niet kijk of reageer.

Ik ben nu minder aan het gamen dan normaal. Verder doe ik eigenlijk alles wat ik normaal ook doe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100