Hoe veranderlijk zijn mensen ( hoe veranderlijk ben jij ) ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik verander met het moment. Wat ik op het ene moment fijn en prettig vind, kan mij op het andere moment mateloos irriteren. Desondanks probeer ik steeds mezelf te zijn, waardoor ik niet verander.

Het sterke punt van de mens is dat de mens zich vrij snel en o nodig voortdurend kan aanpassen aan de omstandigheden... En hoe veranderlijk ik zelf ben: Globaal gezien onveranderlijk...

Ooit zette een droom mijn leven op zijn kop, na vanacht zou het weer kunnen!!!

Verandering is wat bij mij niet verandert, de rest wel... maar dan ook alles...

Ik ben niet veranderlijk. Tja misschien een beetje. Eigenlijk ben ik wel veranderlijk. Je moet je altijd aanpassen aan de omstandigheden waarin je leeft. De wereld verandert, dus ik moet ook veranderen.

'Er is niets veranderlijker dan de mens.' Alles verandert om ons heen, de wereld, het klimaat, mensen... We hebben allemaal onze basis, qua karakter zal er hoogst waarschijnlijk niets meer veranderen. Als ik voor mezelf spreek verander ik nog steeds, oftewel ik groei. Stel me deze vraag over een jaar nog eens, en ik weet zeker dat ik dan niet meer dezelfde ben als vandaag ;)

ik ben zwanger hormonen gieren door mijn lijf, ik ben nu zo veranderlijk als het weer..

Mijn vader zei altijd tegen mij: Er is niets zo veranderlijk als Dounja. Ik denk dat dat nog steeds zo is.

Ha, die Dora; Hoewel ik behoorlijk kan hechten aan bepaalde zekerheden ben ik in wezen ook een veranderlijk mens. Ik denk dat iemand die nooit verandert in zijn leven weinig heeft ervaren en daarvan geleerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100