wat moet je met een pakje voor de buren doen dat niet wordt opgehaald?

Er is een briefje bij ze in de bus gedaan maar ze komen het pakje niet halen. Zelf al regelmatig aangebeld en dan zijn ze er niet. Wat dan te doen? Mag je het pakje na een bepaalde tijd zelf houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Terugbrengen naar het postkantoor. Als je daar geen zin in hebt, kun je contact opnemen met de afzender, zodat zij het laten ophalen. Ben jij er vanaf, je hebt toch je best gedaan?

Bij de achterdeur neerzetten met iets erboven waardoor het niet stuk kan regenen.

Terugbrengen naar het postkantoor.

Of: als je toch bij de winkels bent, het pakketje bij het postkantoor afgeven.

Blijf het nog een paar dagen proberen. Houdt hun deur een beetje in de gaten. Als er iemand naar binnen gaat dan is er wel iemand thuis :)

Het pakje houden, mag niet. Uiteindelijk zouden ze het wel op komen halen. Misschien zijn ze op vakantie? Als het je te lang duurt, zou je het terug kunnen brengen naar het postkantoor.

Je kunt bij ze aanbellen vanavond als er licht brand. (dan zullen ze toch wel thuis zijn?). Je kunt ook een briefje door de brievenbus doen dat als ze niet binnen 7 dagen reageren je het pakketje retour afzender stuurt. Of je achterhaalt hun telefoonnummer en belt ze op. Ik zou in ieder geval voor deze mensen niets meer aannemen, je bent er zo veel tijd mee kwijt. Daarnaast weten zij ook van de postbode dat jij een pakketje voor hun hebt ontvangen, dat behoort de postbode door te geven. Ze weten het dus al lang.

explosieven opruimingsdienst inlichten . zitten er geen explosieven in nemen ze het pakketje toch mee om onderzoek te doen en ben jij er vanaf.

Zelf ook nog even een briefje in de bus doen. Maar je zal ze toch wel eens thuis zien komen? Dan even met het pakje naar hun voordeur en afgeven.

nee je mag t niet houden, zo'n pakje vreet geen brood, wacht tot je een keer je buren weer ziet...en geef t af...

Je hebt al een briefje in de bus gedaan. Komen ze wel eens thuis en gaan ze uit maar mis je ze altijd? Of zijn ze misschien met vakantie? Als ze wel binnen en buiten gaan maar je mist ze altijd, kun je het in een tas doen en aan de deurklink hangen, je hebt ze per slot van rekening gevraagd het pakje op te halen en jouw verantwoordelijkheid houdt wel een keertje op. Als je denkt dat ze met vakantie zijn: nog even aanzien en anders terugbrengen naar het postkantoor. Niet zelf houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100