kun je een kat ,leren omzich te gedragen als een kat? want die van mij spoort niet. een geweldige mafkees maar ook me maatje

Toegevoegd na 20 minuten:
meneer lijkt wel een waakhond. zonder kwade zin

Toegevoegd na 31 minuten:
en soms denk ik wel dat meneer slimmer is als mij en gewoon een spelletje speelt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mijn katten sporen ook niet hoor, dus ik denk wel dat het zo is met katten...ze hebben nu eenmaal hun eigen manier van doen.ze zijn een beetje vreemd maar wel heel schattig...

Het komt er eigenlijk op neer, dat jouw kat zich gedraagt als een huiskat. Want gedragen niet bijna alle huiskatten zich zo? Vraag is dus ook, wat ziet u als echt kattengedrag?

Mijn kat apporteert haar-elastiekjes, ik ga m dat zeker niet afleren omdat het 'hond' gedrag is. Katten trekken hun eigen plan. Laat ze maar een beetje hun gang gaan.

Uw kat gedraagt zich als een kat. Ik zie er niks vreemds in. Misschien bent u een beetje vreemd en weet u niet wat een kat is? Probeert u vooral uw kat niet te leren gedragen als een kat. Wat een vreemd beest zou het dan worden... :-)

Dieren zijn eerlijk,ze doen wat ze zijn en wat ze prettig vinden.Maar boven al,jij woont bij de kat in en niet de kat bij jou.Dus jij bent gast bij hem.Gedraag je als .......,.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100