Hoe haal je het snelst heel veel geld op voor een goed doel...?

binnen een week zoveel mogelijk geld...

Toegevoegd na 11 minuten:
We halen het geld op voor een project op school... We mogen helaas pindakaas niet langs de deuren omdat we daar (volgens onze leraar) te jong voor zijn... (we zijn allemaal ongeveer 15). We hebben trouwens ook geen vergunning...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een geld verzamel doos zetten bij bv snackbars ... cafes... of bij de supermarkten en erop schrijven om welk doel dat het gaat.. klusjes doen bij mensen... auto's uit stofzuigen.. ramen zemen bij oudere mensen... boodschapjes doen voor bejaarden..

langs de deuren gaan maar denk wel dat je een vergunning moet hebben daarvoor die kun je bij de gemeente aanvragen Toegevoegd na 12 minuten: je kunt op een rommelmarkt je oude spullen verkopen je kunt zelf leuke dingen maken en die verkopen of heitje voor een karweitje

Bij de deuren langs met een goed verhaal wat je kan onderbouwen en documentatie materiaal, lezingen geven is ook een mogelijkheid, bonnetjes van lege flessen verzamelen bij winkels, vrienden en kennissen langs enz.

Organiseer een groots evenement met muziek en alcohol. Daarmee kun je zeker geld bij elkaar halen.

Je kunt ieder leerling vragen of ze de lege statiegeldflessen mee naar school mogen nemen voor het goede doel.Tevens ga je ook naar de buurman en ooms en tantes vrienden en kennissen,en vraagt daar het zelfde. Toegevoegd na 4 minuten: Legen statiegeldflessen worden al gauw mee gegeven hoeven ze een keer niet te leuren met die flessen en ze missen niets uit de beurs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100