Help, hoe groot is de kans (zie uitleg)

Sorry voor de uitleg, maar ik moet wel precies vertellen wat er is gebeurd, anders kan ik niet een juiste antwoord krijgen. Hij deed het condoom verkeerd om, maar hij haalde hem er meteen af en deed hem weer goed (er was nog niks gebeurd dus). Maar dit is wat me dwars zit, voordat hij hem de eerste maal om deed kwam er al voorvocht uit. Er is dus denk ik wel wat naar binnen gegaan. Hoe groot is de kans dat ik hier van zwanger raak. Zit echt niet op een zwangerschap te wachten. Ons zoontje is pas 11 maanden. Ongeveer 2 weken geleden had ik mijn menstruatie, balen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Gebruik dan een after morning pil

Als je een condoom verkeerd om doet, moet je het niet alsnog gebruiken, juist omdat in het voorvocht al zaadcellen kunnen zitten Dus als je zeker wilt zijn, inderdaad de morning after pil halen bij de huisarts.

“Ga z.s.m. naar de huisartsenpost, want voor de morning after pil heb je een recept nodig. Je kunt dan de pil nog afhalen voordat jullie moeten vertrekken.

Ik heb gelezen dat sperma buiten de vagina maar zeer kort leeft. Het is inderdaad niet de bedoeling om een condoom twee keer om te doen, maar als hij goed is blijven zitten en niet is gescheurd ligt daar het probleem. Maar wat betreft dat voor vocht verwacht ik niet dat dat je zwanger heeft gemaakt omdat sperma erg kort leeft buiten de vagina. Maar de kans is aanwezig. Dus is het advies om toch een zwangerschapstest te doen of inderdaad een morning after pil te gebruiken. Toegevoegd na 1 minuut: Spelfout * "maar als hij goed is blijven zitten en niet is gescheurd ligt daar het probleem NIET"

Gewoon even naar de apotheek, even bellen welke open is en je kunt hem zonder recept (tegen betaling uiteraard) halen (heb ik ook eens gedaan : )). Er is vast een apotheek in de buurt die dag en nacht open is, en anders zit er zelfs een op Schiphol.

Bronnen:
http://www.schiphol.com/Reizigers/OpSchiph...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100