Is de kans op zwangerschap groter als de vrouw na gemeenschap op haar hoofd gaat staan?

Stel een man heeft geen goede zaadcellen, het zijn slechte zwemmers. Kan de vrouw de richting en snelheid vergroten van de zaadcellen door na de geslachtsgemeenschap ondersteboven gaat met haar baarmoeder.

Misschien een beetje onnozele vraag, maar vroeg me dat af

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan inderdaad een kussentje onder haar billen leggen na de daad. Ook kun je als man niet te strakke broeken dragen. En een zittend beroep is ook niet bevordelijk. Beide omdat het dan gaat broeien bij de man en dit de zaadcellen dood. Er zijn bepaalde kruiden die de vruchtbaarheid bevorderen, en je hebt op bepaalde dagen meer kans ( halverwege je cyclus) Ook is het niet handig om elke dag sex te hebben en ook niet te weinig. zodat je spermallen "goed" blijven. en zo zijn er nog veel meer dingetjes die je kunnen helpen. Maar (en ik spreek uit ervaring) het werkt het aller beste als je alles uit je hoofd zet en geniet van elkaar. Gewoon sex hebben als je zin hebt. De natuur regelt vaak dat je zin krijgt als je vruchtbaar bent. Maar in je joofd ben er teveel mee bezig en dan wil het niet lukken. Maar ja, probeer het maar eens uit je hoofd te zetten als je dolgraag een kindje wil

Spermacellen zijn zo klein en licht dat de zwaartekracht er geen merkbare invloed op heeft. Op het hoofd gaan staan zal daarom de kans op bevruchting niet beïnvloeden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100