Nee, daar is niks aan te doen. Maar het gaat vanzelf weer over ; normaal met een maandje of negen, hooguit.
Overgevoeligheid voor geuren is heel vervelend, of het nu tijdelijk is of permanent. Maar iets anders dan de geur zo veel mogelijk ontlopen (hier : een poosje dat type eten niet meer klaarmaken) of hem bedekken met een andere geur (kamerspray, menthol onder je neus smeren zoals ze bij lijkschouwingen wel doen) kun je eigenlijk niet doen. En dan moet je ook maar net tegen DIE geur kunnen : bij geur-overgevoeligheid is het middel dan niet zelden erger dan de kwaal.
Kwestie dus van dat eten maar even vermijden (er is vast wel een lijn in te ontdekken ; een bepaald kruid of specerij dat niet lekker valt) , goed ventileren tijdens en na het koken, of zelf af en toe even naar buiten een ommetje maken tot de ergste geur weg is.
Een neusspray waardoor je weinig meer ruikt lijkt me overigens onwenselijk ; je proeft dan namelijk OOK niks meer.