In zwangerschap van 5 maanden heb ik bloedverlies. Het is best veel. De verloskundig krijg ik niet te pakken. Is het erg?

Ik heb wel vaker iets bloedverlies gehad, maar dat is meestal maar een paar druppeltjes bij het afvegen. Ik heb vanmiddag gewandeld en dat was best pittig. Ik had ook een zere buik. Vanavond had ik geen pijn en dat heb ik nog steeds niet.

Mijn VK krijg ik momenteel niet te pakken. Ik twijfel of ik het nog even moet aanzien.

Nogmaals, ik heb geen buikpijn. Het bloed is helder rood en er zit niets raars tussen.

Toegevoegd na 15 minuten:
- Even een update. Ik heb momenteel geen harde buiken en de kleine schopt verder flink van zich af. Mijn vriend zegt dat ik vanmiddag echt te veel heb gelopen en me te druk heb gemaakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou direct de spoedeisend hulp bellen en gewoon de vraag voorleggen ' wat te doen' . Zij helpen je echt wek verder.

Je moet hoe dan ook gezien worden vanavond, ik heb zelf ook bloedverlies gehad rond week 30 en ze gaan dan een echo maken , er hoeft niks aan de hand te zijn , maar dat kan ook zeker wel , de placenta kan bijv aan het loslaten en dan heb je bloedverlies , hoe dan ook naar het ziekenhuis en een echo laten maken , en niet eerst nog tien keer je vk bellen , maar afdeling gynacologie , daar kunnen ze een echo maken !!!!

Eerste zwangerschap vloeide ik de maand na de conceptie, hierdoor schatte men de datum van het uittellen verkeerd in en had men een prematuur kindje verwacht echter de couveuse was niet nodig. Vond het fijn dat je verteld de kleine weer voelen te schoppen. Betekent leven. waardoor een tussentijdse bloeding optreed is mij niet bekend wel weet ik uit verhalen dat kraam vrouwen die een vroeggeboorte hierdoor riskeren vooral moeten rusten. Hoop dat het jou en je kindje goed blijft gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100