Waar kun je positiekleding krijgen vanaf maat 50?

Toen ik zwanger was van mijn zoontje kon ik met grote moeite positiekleding vinden in mijn maat (50). Het stopt toch vaak bij maat 48. Ik had geen zin om in joggingbroeken te gaan lopen dus naaide ik zelf een elastische band aan een paar jeans. Maar nu ik nadenk over een 2de kindje wil ik graag weten of er misschien toch positiekleding te krijgen is in grotere maten.
De bekendere merken positiekleding hebben vaak hele kleine maatjes maar dikkere vrouwen worden ook zwanger... Wie kan helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij Belle Belly is positiekleding tot en met maat 54 te koop, zie http://www.bellebelly.nl/ Bij Growing Position is zwangerschapsmode vanaf maat 46 te vinden, zie http://www.growingposition.com/mode-vanaf-mt-46?gclid=COrp-LTMmqoCFYdH3godv0BYyQ En bij Shop4Mama hebben ze leuke en hippe zwangerschapskleding tot en met maat 54, zie http://www.shop4mama.nl/grote-maten-positiemode

volop bij miss Etam

Volgens mij ook via wehkamp online. En anders miss etam inderdaad. Ik ben ook vrij stevig ( maat 48) en het frustreerde mij tijdens mijn zwangerschap enorm! Ik paste ook van geen enkel merk de broeken. Heb dus de hele zwangerschap elastische rokken moeten dragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100