Mag je tijdens zwangerschap trampoline springen??

Weet jij het antwoord?

/2500

In de eerste paar weken zal het weinig uitmaken maar daarna zal het niet bevorderlijk zijn voor je kindje.

Ik zou het zeker voor het onzekere nemen en het gewoon niet doen. Het idee dat het misschien schadelijk zou zijn zou ik zo belangrijk vinden dat ik het nooit zou doen.

Prettig is het vast niet maar het kan geen kwaad

Volgens http://www.hethartjeverloskundigen.nl/vragen/index.html is het niet aan te raden om te gaan trampolinespringen. Want dat is een sport waarbij je vaak valt.

Ja, volgens mij mag dat wel als je gezond bent. Mijn dokter zei over dit soort dingen: Als het goed is, dan schaadt sporten je vrucht niet. Paardrijden bijvoorbeeld. Als het goed, dan zit de vrucht zo stevig en goed ingebed dat het geen kwaad kan. Als je je lekker voelt dan kun je doen wat je wilt. En als het niet goed zit, dan gaat het toch wel mis. Waarbij opgemerkt: De dokter zei dat veel springen, in de bossen, over takken enzo. dat je dat niet moest overdrijven. Ik ben toch maar gestopt met paardrijden omdat ik dat toch al een beetje een enge bezigheid vond. (Mooi excuus, die zwangerschap). Dat geldt ook voor trampolinespringen: Lekker een beetje rustig springen kan best, net als aerobics en hardlopen, zolang je dat prettig blijft vinden om te doen. Op een gegeven moment voelt dat niet meer fijn en dan stop je vanzelf. Toegevoegd na 1 minuut: Ik ben bijvoorbeeld ook gewoon tot in de 8ste maand carnaval gaan vieren. Wel zonder drank en zonder roken.

Ja dat mag wel , als jij je er goed bij voelt lijkt mij dat geen probleem toe.Vertrouw je het niet dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met de verloskundige.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100