ik ben 12 weken zwanger en kreeg gisteren heel hard de punt van het winkelwagentje in mijn buik kan dit kwaad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Denk het niet, die kleintjes in het vruchtwater kunnen wel tegen een stootje...maar als jij je zorgen maakt kun je altijd even contact opnemen met de huisarts...dat is misschien beter voor de gemoedsrust.

zo een kleintje zit heel goed ingepakt, je moet wel in de gaten houden of je geen buikpijn of evt bloedverlies krijgt , maar volgens mij krijg je binnenkort je eerste echo , en mocht je het idd niet vertrouwen neem dan even contact op met je verloskundige misschien wil ze je even zien of toch even een kleine echo maken ,ik denk dat je dan ook zelf beter gerust bent

Is het je eerste zwangerschap? Dan ligt met 12 weken je baarmoeder nog heel erg onderin achterin je buik, en is het bijna onmogelijk dat er iets mis gaat als je je buik stoot. En dan is er nog die hele dikke wand van je baarmoeder die het vruchtwaterzakje en het embryo heel goed beschermt. Dus maak je geen zorgen, de kans dat er iets mis gaat omdat je jezelf gestoten hebt, is heel klein.

Maak je geen zorgen, de kans dat er iets mis is is heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg klein! En als je ongerust bent, ga dan gewoon even langs de huisarts. Die vindt dat echt geen probleem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100