Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als je de morning after pil hebt genomen en je hebt geen bijverschijnselen, heeft die pil dan wel gewerkt?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je KUNT misselijk worden van de morning after pil, maar het hoeft niet.

Het gebruik van de morning after pil is trouwens geen garantie dat je niet zwanger raakt: ook met die pil en ook als je niet misselijk bent geweest kun je in de prijzen vallen. Neem het aan van iemand met persoonlijke ervaring.

Dus neem beter een betrouwbaar voorbehoedmiddel in plaats van een na-behoedmiddel. Alleen een condoom is niet veilig genoeg.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Condoom is wel veilig, mits het condoom niet scheurt én voor de gemeenschap is omgedaan (ook in voorvocht zitten zaadcellen die de eicel kan bevruchten). Door het condoom kunnen geen zaadcellen heen komen, dus is hij veilig.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ja, en als hij dan scheurt, of afglijdt, en je gebruikt de morning after pil, en je bent toch zwanger, dan heb je gewoon gigantisch veel geluk en geloof je voor altijd dat je ook de loterij kunt winnen .

Andere antwoorden (1)

De morningafterpil hoeft niet per se bijwerkingen te hebben. Als je de morningafterpil hebt ingenomen en niet binnen 3 uur hebt gebraakt, heeft je lichaam het geneesmiddel opgenomen en doet het zijn werk. Je moet een morningafterpil zsm na geslachtsgemeenschap innemen, het liefst binnen 72 uur.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding